NBA

Ρόκετς: Μπορεί να αφήσουν τον Τζον Γουόλ εκτός αγώνων όλη την σεζόν

Ο Τζον Γουόλ με την φανέλα των Ρόκετς
Ο Τζον Γουόλ με την φανέλα των Ρόκετς Ⓒ 2021 TONY DEJAK/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Ρόκετς δεν σκοπεύουν να δώσουν καθόλου χρόνο συμμετοχής στον Τζον Γουόλ φέτος, αφού δεν χωράει στα πλάνα τους και αποδεικνύεται αδύνατο να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή.

Ο Τζον Γουόλ απέχει από τις υποχρεώσεις των Ρόκετς από τον Σεπτέμβριο όταν αποφασίστηκε από κοινού να μείνει μακριά από την ομάδα σε προσπάθεια να βρεθεί τρόπος να παραχωρηθεί με ανταλλαγή. Αυτή η ανταλλαγή όμως δεν έχει έρθει ακόμα και πλέον είναι πολύ πιθανό τελικά ο άλλοτε All Star γκαρντ να χάσει όλη την σεζόν.

Με τον Γουόλ να έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2023 έναντι συνολικά 91.6 εκατ. δολαρίων (44.3 εκατ. δολάρια φέτος και 47.3 εκατ. δολάρια με player option που σίγουρα θα ενεργοποιήσει), καμία ομάδα δεν φαίνεται διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση να τον αποκτήσει, ενώ οι Ρόκετς από την πλευρά τους... δεν τον θέλουν. Την ίδια στιγμή όμως, ο ίδιος ο Γουόλ δεν σκοπεύει - τουλάχιστον προς το παρόν - να δεχθεί να εξαγοραστεί το συμβόλαιό του και να χάσει χρήματα, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία... στασιμότητα.

Όπως ανέφερε το ESPN, οι νέες (μη) εξελίξεις έχουν ως αποτέλεσμα έτσι ο Γουόλ να αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να μην πατήσει παρκέ για να αγωνιστεί σε παιχνίδι του NBA φέτος.

Για την ιστορία, την σεζόν 2020/21 ο Γουόλ είχε 20.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 6.9 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 40.4% στα σουτ και 31.7% στα τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας μέρος σε 40 αγώνες, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά έπειτα από 1.5 χρόνο λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ