NBA

Με Χάρντεν, αλλά χωρίς 6 παίκτες οι Ρόκετς κόντρα στους Μπλέιζερς λόγω κορονοϊού

Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Ρόκετς την σεζόν 2020/21
Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Ρόκετς CARMEN MANDATO/POOL PHOTO VIA AP

Οι Ρόκετς ταξίδεψαν στο Πόρτλαντ για να αντιμετωπίσουν τους Μπλέιζερς έχοντας μόλις 9 παίκτες λόγω των δύο κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα, αλλά τουλάχιστον θα έχουν τον Τζέιμς Χάρντεν στην αποστολή.

Οι Ρόκετς έγιναν η πρώτη ομάδα του ΝΒΑ την σεζόν 2020/21 που βίωσε τις επιπτώσεις του κορονοϊού λόγω της αναβολής του αγώνα με τους Θάντερ επειδή δεν συμπλήρωναν 8αδα. Τώρα θα γίνουν και η πρώτη ομάδα φέτος που θα παραταχθεί με 9αδα σε έναν αγώνα λόγω της πανδημίας.

Όπως έγινε γνωστό, το Χιούστον αναμένεται να έχει τον Τζέιμς Χάρντεν - του οποίου η καραντίνα ολοκληρώθηκε - στην σύνθεση του στον αγώνα με το Πόρτλαντ, αλλά συνολικά θα έχει μόλις 9 παίκτες, αφού δύο παίκτες έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό (Μπεν ΜάκΛεμορ και Κένιον Μάρτιν) και άλλοι τέσσερις είχαν επαφή με τα δύο κρούσματα (Τζον Γουόλ, Έρικ Γκόρντον, ΝτεΜάρκους Κάζινς και Μέισον Τζόουνς), με αποτέλεσμα να μπουν σε καραντίνα.

Αυτό που μένει να φανεί πλέον είναι πόσο ανταγωνιστικοί θα είναι οι Ρόκετς στην (καθυστερημένη) πρεμιέρα τους κόντρα σε ένα Πόρτλαντ που διψάει για νίκες.

TAGS NBA ΗΠΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ