ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ

Ο Χάρντεν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50.000 δολαρίων και ο Σίλβερ τον υπερασπίστηκε

Ο Τζέιμς Χάρντεν κόντρα στους Σπερς
Ο Τζέιμς Χάρντεν κόντρα στους Σπερς AP PHOTO/CARMEN MANDATO

Ο Τζέιμς Χάρντεν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50.000 δολαρίων για παραβίαση του πρωτοκόλλου και ο Κομισάριος της Λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, τον υπερασπίστηκε λόγω... εορτών.

Με τον Τζέιμς Χάρντεν να έχει παραβιάσει τους κανονισμούς και τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας, με ένα θετικό κρούσμα, δύο ακόμη δείγματα να μην έχουν ξεκάθαρο αποτέλεσμα και αρκετούς παίκτες να βρίσκονται στην απομόνωση εξαιτίας επαφών τους με ασθενείς, οι Ρόκετς βρίσκονται σε μια πολύ άβολη κατάσταση ενώ η Λίγκα ερεύνησε το περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε ο "Μούσιας".

Έτσι λοιπόν, με πρόστιμο ύψους 50.000 δολαρίων τιμωρήθηκε ο Χάρντεν από το NBA, για παραβίαση του πρωτοκόλλου που έχει επιβληθεί λόγω κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Λίγκα, δεν τίθεται ζήτημα αποκλεισμού από παιχνίδια, καθώς θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά.

Μάλιστα, ο Κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, θέλησε να υπερασπιστεί τον Αμερικανό σούπερσταρ, τονίζοντας πως είναι Χριστούγεννα και δεν έχει απασχολήσει ποτέ άλλοτε τη Λίγκα με τέτοια ζητήματα, αφού ήταν το πρώτο του παράπτωμα.

"Είναι όμορφη περίοδος. Είναι Χριστούγεννα και ήταν το πρώτο του παράπτωμα. Κατά κάποιον τρόπο είναι τυχερός. Αν ο αγώνας ανάμεσα στο Χιούστον και την Οκλαχόμα είχε διεξαχθεί κανονικά και μετά τιμωρούνταν, τότε θα του κόστιζε τον μισθό του για το παιχνίδι που είναι περίπου στα 500.000 δολάρια", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κομισάριος του NBA.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αμερικανός, βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ σήμερα Παρασκευή (25/12) αναμένεται να ολοκληρωθεί, για να μπορέσει να επιστρέψει ακόμη και στο παιχνίδι κόντρα στους Μπλέιζερς το Σάββατο (26/12).

Δείτε τι είπε ο Άνταμ Σίλβερ για τον Τζέιμς Χάρντεν:

AP Photo/Carmen Mandato

TAGS ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ