ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

MundoBasket 2023, Όστιν Ριβς: "Δεν κάναμε αρκετά, έπρεπε να είμαστε καλύτεροι"

MundoBasket 2023, Όστιν Ριβς: "Δεν κάναμε αρκετά, έπρεπε να είμαστε καλύτεροι"

Ο Όστιν Ριβς στις δηλώσεις του μετά την ήττα των ΗΠΑ στον μικρό τελικό του MundoBasket από τον Καναδά τόνισε πως η ομάδα του δεν έκανε αρκετά.

Οι ΗΠΑ ηττήθηκαν 127-118 από τον Καναδά στον μικρό τελικό του MundoBasket 2023, μένοντας εκτός μεταλλίων για δεύτερη σερί διοργάνωση. Οι τρεις απουσίες από τον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης φαίνεται πως έπαιξαν τον ρόλο τους, με τον Στιβ Κερ να έχει περιορισμένο rotation στη ρακέτα και να βλέπει την ομάδα του να χάνει για τρίτη φορά στη Μανίλα.

Ο Όστιν Ριβς μετά το τέλος του αγώνα ήταν φανερά απογοητευμένος από την κατάληξη που είχε αυτή η προσπάθεια των ΗΠΑ και μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στο τι πήγε στραβά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ριβς:

Για το τι πήγε λάθος: "Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις όταν χάνεις ένα παιχνίδι, να ασκήσεις κριτική στον εαυτό σου. Απλώς δεν κάναμε αρκετά. Αυτό είναι".

Για το τέταρτο δεκάλεπτο: "Δεν ήταν αρκετά, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι γι' αυτό που έγινε τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Έπρεπε να είμαστε καλύτεροι ως ομάδα σήμερα μετά την ήττα από τη Γερμανία, αλλά δεν ήμασταν. Η άμυνα ήταν το κύριο ζήτημα στα παιχνίδια που χάσαμε".

Για το τρίποντο του Μπρίτζες που έστειλε τον μικρό τελικό στην παράταση: "Αισθάνομαι χαρά, ζήσαμε για να δούμε ένα ακόμη πεντάλεπτο".

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ