NBA

Ρίβερς για Σίμονς: "Δεν έχω απάντηση για το αν είναι πόιντ γκαρντ ομάδας που διεκδικεί τον τίτλο"

Ο Μπεν Σίμονς με τον Ντοκ Ρίβερς σε αγώνα των Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς με τον Ντοκ Ρίβερς σε αγώνα των Σίξερς Ⓒ 2021 CHRIS SZAGOLA/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντοκ Ρίβερς μίλησε με σκληρά λόγια για τον Μπεν Σίμονς μετά τον αποκλεισμό των Σίξερς από τους Χοκς, αφού, έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε, υποστήριξε ότι δεν ξέρει αν ο Αυστραλός είναι πόιντ γκαρντ ομάδας που διεκδικεί τον τίτλο.

Ο Μπεν Σίμονς είναι αυτός που δέχθηκε την σκληρότερη κριτική μετά την ήττα των Σίξερς από τους Χοκς στο Game 7 στην Φιλαντέλφεια (96-103) που σήμανε τον αποκλεισμό της ομάδας, ειδικά για την επιλογή του στην 4η περίοδο να μην καρφώσει σε μία φάση αλλά να πασάρει. Και σίγουρα τα λόγια του Ντοκ Ρίβερς μετά το παιχνίδι δεν βοήθησαν περισσότερο.

Με τους σφυγμούς ακόμα στα ύψη και τον αποκλεισμό νωπό, ο τεχνικός των Σίξερς δέχθηκε την ερώτηση που σχεδόν όλοι οι ΝΒΑερς ήθελαν να κάνουν: Πιστεύει ακόμα ότι ο Μπεν Σίμονς είναι ένας πόιντ γκαρντ που μπορεί να οδηγήσει μία ομάδα στον τίτλο; Και - η γεμάτη αμφιβολία - απάντηση του Ρίβερς τα είπε λίγο-πολύ όλα.

"Δεν ξέρω την απάντηση σε αυτή την ερώτηση αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω την απάντηση" απάντησε αρχικά ο Ρίβερς, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Δεν ξέρω. Είναι γεγονός ότι η αστοχία του από την γραμμή των βολών έγινε παράγοντας σε αυτή την σειρά. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Αλλά ακόμα πιστεύω σε αυτόν".

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο Ρίβερς τόνισε: "Έχουμε όμως δουλειά να κάνουμε. Πρέπει να τον βάλουμε στο γήπεδο, να δουλέψουμε πολύ και να πάμε από εκεί".

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ