NBA

Κράξιμο σε Μπεν Σίμονς επειδή είχε ελεύθερο κάρφωμα και πάσαρε στην 4η περίοδο

Ο Μπεν Σίμονς των Σίξερς πασάρει την μπάλα
Ο Μπεν Σίμονς των Σίξερς πασάρει την μπάλα PRINTSCREEN

Ο Μπεν Σίμονς βρέθηκε στο στόχαστρο στην 4η περίοδο του Game 7 των Σίξερς με τους Χοκς, αφού σε μία φάση είχε την ευκαιρία να καρφώσει αλλά επέλεξε να πασάρει.

Ο Μπεν Σίμονς βρέθηκε στο στόχαστρο μετά τον αποκλεισμό των Σίξερς από τους Χοκς λόγω της ήττας τους με 96-103 στο Game 7. Και υπάρχει κυρίως μία φάση που συνέβη αυτό.

Με το σκορ στο 86-88 για τους Χοκς και 3.5 λεπτά να μένουν για το φινάλε, ο ύψους 2.11 μέτρων Σίμονς πόσταρε τον Ντανίλο Γκαλινάρι, τον απέφυγε και φάνηκε έτοιμος να τελειώσει την φάση, βλέποντας τον ύψους 1.85 μέτρων Τρε Γιανγκ να έρχεται σε βοήθεια. Αντί όμως ο Αυστραλός να τελειώσει την μπάλα - πιθανότατα με κάρφωμα, πάσαρε στον Ματίς Θάιμπουλ, ο οποίος κέρδισε φάουλ και με 1/2 βολές μείωσε σε 87-88.

Η απόφαση αυτή του Σίμονς προκάλεσε εκνευρισμό ακόμα και στους φίλους των Σίξερς, που ακούστηκε να γιουχάρουν τον σταρ τους. Ο ίδιος ωστόσο μιλώντας για την φάση μετά τον αγώνα δήλωσε ότι φοβήθηκε πως ο Γκαλινάρι που ήταν πίσω του θα προσπαθούσε να τον κόψει για αυτό πάσαρε, σε μία απάντηση πάντως που δεν ικανοποίησε.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ