ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Γιαμπουσέλε έσπασε πράγματα και ο Φερνάντεθ αποκάλεσε "γιους σκύλων" τους διαιτητές μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα

Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε
Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε INTIME

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε (ξανά)ξέφυγε μετά από την ήττα της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα στο Game 2 των ισπανικών τελικών και έσπασε πράγματα στα αποδυτήρια, ενώ την ίδια στιγμή ο Ρούντι Φερνάντεθ φέρεται να αποκάλεσε τους διαιτητές "γιους σκύλων".

Η Ρεάλ βρίσκεται πλέον πίσω με 0-2 στην σειρά των τελικών της ACB μετά την ήττα της στο Game 2 στην Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα και - σύμφωνα με την καταλανική SPORT - οι Μαδριλένοι δεν πήραν πολύ καλά το αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της καταλανικής ιστοσελίδας, ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε ήταν εμφανώς εκνευρισμένος μετά το παιχνίδι λόγω των αποφάσεων των διαιτητών και άρχισε να σπάει πράγματα έξω από τα αποδυτήρια, σε μία ακόμα απόδειξη τους τελευταίους μήνες ότι δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του. Είναι εξάλλου ακόμα νωπές οι μνήμες από την φονική λαβή του στον Ντάντε Έξουμ, αλλά και από το ντου που έκανε σε διαιτητή στους... περσινούς τελικούς με την Μπαρτσελόνα.

Την ίδια στιγμή, ο Ρούντι Φερνάντεθ φέρεται να περίμενε τους διαιτητές στην φυσούνα και να τους αποκάλεσε "γιους σκύλων", στην οποία ωστόσο δεν αντέδρασαν οι τρεις ρέφερι.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα υπάρξει κάποια συνέπεια για τους δύο παίκτες των Μαδριλένων και ειδικά για τον Ρούντι, αφού αν οι διαιτητές κατέγραψαν στο φύλλο αγώνος την αντίδρασή του είναι δύσκολο να αποφύγει την τιμωρία.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ