ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: "Παράθυρο" για επιστροφή των Ερτέλ - Τόμπκινς στην ομάδα

Ο Ερτέλ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Ερτέλ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης EUROKINISSI SPORTS

Ο Τομά Ερτέλ και ο Τρέι Τόμπκινς έχουν τεθεί εκτός ομάδας εδώ και δέκα μέρες κατόπιν απόφασης του Πάμπλο Λάσο, στη Ρεάλ Μαδρίτης αφήνουν όμως ανοιχτό παράθυρο για την επιστροφή αμφοτέρων στο rotation το επόμενο διάστημα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει σε κρίση τις τελευταίες εβδομάδες, παρά τα σημάδια αντίδρασης που έδειξε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα την Κυριακή 10 Απριλίου. Η "Βασίλισσα" έκλεισε τη regular season της EuroLeague με οκτώ ήττες σε δέκα αγώνες, με το αρνητικό κλίμα και τα πειθαρχικά παραπτώματα να οδηγούν τον Πάμπλο Λάσο στην απόφαση περί αποπομπής του Τομά Ερτέλ και του Τρέι Τόμπκινς.

Αμφότεροι προπονούνται ατομικά εδώ και μερικές ημέρες, με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης να δηλώνει την παραμονή του ντέρμπι με τους μπλαουγκράνα πως "πρόκειται για οριστική απόφασή μου".

Τις ημέρες που ακολούθησαν η κατάσταση εκτονώθηκε σημαντικά, με τις πληροφορίες του SPORT24 να αναφέρουν πως διοικητικά στελέχη της ισπανικής ομάδας λειτούργησαν ως ειρηνοποιοί (sic) προκειμένου να κατεβάσουν τους τόνους και να βρεθεί συμβιβαστική λύση. Αυτή δηλαδή που θα επανέφερε τους δύο τιμωρημένους παίκτες στο ευρύτερο ομαδικό πλαίσιο, πάντα εφόσον προέκυπτε η συναίνεση του Πάμπλο Λάσο.

Το έργο που ανέλαβαν μόνο εύκολο δεν είναι βέβαια, δεδομένου πως ο πολύπειρος τεχνικός δήλωνε -εξ αρχής- σε κάθε τόνο πως η απόφασή του ήταν οριστική. Επρόκειτο άλλωστε για ζητήματα πειθαρχικής φύσεως κι όχι αγωνιστικής.

Εσχάτως όμως, κάτι δείχνει να αλλάζει στο εσωτερικό της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει μπροστά τους κρισιμότερους αγώνες της σεζόν για την EuroLeague απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (σ.σ.: η "Βασίλισσα" έχει το πλεονέκτημα έδρας). Το αν ο Πάμπλο Λάσο θα βάλει τόσο νερό στο κρασί του ώστε ο Τομά Ερτέλ και ο Τρέι Τόμπκινς να επιστρέψουν στην καθημερινότητα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ακόμη άγνωστο -προς το παρόν αδύνατο να τους δούμε στο Game 1 και το Game 2 των playoffs.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως, φαίνεται πως η άμεση αποχώρηση αμφοτέρων από το WiZink Center έχει χάσει σημαντικό έδαφος.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ