ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης διώχνει και τιμωρεί παίκτες πριν από τα playoffs της EuroLeague

Ο Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης EUROKINISSI SPORTS

Δύο παίκτες εκτός ομάδας έθεσε η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τιμώρησε έναν ακόμη για σοβαρή αντιαθλητική συμπεριφορά, όπως αποκάλυψε η ισπανική ιστοσελίδα Encestando.

Οκτώ ήττες στους τελευταίους 10 αγώνες και από φαβορί για την κούπα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ στη EuroLeague. Οι Ισπανοί ηττήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (8/4) από την Μπάγερν Μονάχου στο Wizink Center, απώλεσαν προβάδισμα 16 πόντων που είχαν στο τέλος της τρίτης περιόδου, με την ατμόσφαιρα στην έδρα τους να είναι βαριά και να έχει εξήγηση.

Σύμφωνα με το Encestando, η διοίκηση ενημέρωσε τον Τομά Ερτέλ και τον Τρέι Τόμπκινς πως είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, άμεσα, τους έθεσε εκτός ομάδας και την ίδια ώρα τιμώρησε με πρόστιμο τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε για σοβαρή αντιαθλητική συμπεριφορά. Όλα αυτά, την ώρα που ο Πάμπλο Λάσο άφηνε Ερτέλ και Τόμπκινς εκτός αποστολής στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου.

Έτσι, οι Μαδριλένοι έχουν μείνει με τους Σέρχιο Γιουλ - Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στον άσο και με τον Αλμπέρτο Αμπάλδε να βοηθάει, αν και δεν είναι αυτή η φυσική του θέση. Όσο για τον αντίπαλο στα playoffs; Θα είναι η Αναντολού Εφές ή η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Ισραηλινούς να έχουν το δικαίωμα να "διαλέξουν" αντίπαλο. Αν νικήσουν στις 13/4 την Φενέρμπαχτσε, θα παίξουν με την Ρεάλ. Αν ηττηθούν, θα παίξουν με την Αρμάνι Μιλάνο.

"Η Μαδρίτη κατέρρευσε" αναφέρει ο τίτλος της AS μετά από την ήττα από την Μπάγερν, γνωρίζοντας ότι ακόμη κι αν η Ρεάλ προκριθεί στο Final Four, θα πρέπει να παλέψει στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα που δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

"Είμαστε μια ομάδα χωρίς ψυχή, χωρίς καρδιά και δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την κατάσταση. Θα ήθελα να δώσω μία ξεκάθαρη απάντηση, αλλά δεν είναι εύκολο. Στην τέταρτη περίοδο σταματήσαμε να πιστεύουμε. Δεν είμαστε συνεπείς, δεν έχουμε ψυχή στα τελευταία λεπτά. Προβληματίζομαι, είμαι ο πρώτος που πρέπει να δει τι έφταιξε απόψε, είμαστε ομάδα και ξαφνικά σταματάμε" ήταν τα λόγια του Πάμπλο Λάσο μετά από την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς. Και δυστυχώς για εκείνον, η Ρεάλ δεν έχει δικαίωμα μεταγραφής ενώ το απόγευμα της Κυριακής πρέπει να παίξει με την Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ