EUROLEAGUE

Τα δύο ζευγάρια των playoffs της EuroLeague και η εκκρεμότητα για τα άλλα δύο

EUROLEAGUE 2021-2022 /  -
EUROLEAGUE 2021-2022 / - EUROKINISSI SPORTS

Η νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Αναντολού Εφές, αναγκάζει τέσσερις ομάδες να περιμένουν το τελευταίο παιχνίδι της regular season της EuroLeague για να μάθουν αντίπαλο στα playoffs. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα παλέψει με τη Μονακό για την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.

Μετά από τις νίκες της Μπάγερν Μονάχου στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ και του Ερυθρού Αστέρα επί της Αναντολού Εφές, το βράδυ της Παρασκευής (8/4), γνωρίζουμε μόνο τα δύο ζευγάρια των playoffs της EuroLeague, καθώς ο αγώνας που μένει για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης θα κρίνει τα άλλα δύο.

Το εξ αναβολής ματς της 23ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Φενέρμπαχτσε (13/4) έχει πλέον τεράστια βαθμολογική αξία, καθώς οι Ισραηλινοί με νίκη θα προσπεράσουν τους Τούρκους και θα παίξουν με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ με ήττα θα πέσουν στην έκτη θέση και θα αντιμετωπίσουν την Αρμάνι Μιλάνο. Και στις δύο περιπτώσεις, με μειονέκτημα έδρας.

Με την Μονακό θα παλέψει ο Ολυμπιακός για να φτάσει στο Βελιγράδι, με τα δύο πρώτα ματς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το τρίτο και το τέταρτο (αν χρειαστεί) στο Μόντε Κάρλο και το πέμπτο (επίσης αν χρειαστεί) στο Φάληρο. Φυσικά οι σειρές είναι best-of-five και δίνουν το εισιτήριο για το Final Four που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι από τις 19 έως τις 21 Μαΐου.

Τα playoffs αρχίζουν στις 19 Απριλίου, αλλά δεν γνωρίζουμε προς το παρόν τις ακριβείς ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με τη Μονακό.

Τα ζευγάρια των playoffs

  • (1) Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου (8)
  • (2) Ολυμπιακός - Μονακό (7)
  • (3) Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές ή Μακάμπι Τελ Αβίβ (6)
  • (4) Ρεάλ Μαδρίτης - Αναντολού Εφές ή Μακάμπι Τελ Αβίβ (5)
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ