ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Λάσο για Ερτέλ και Τόμπκινς: "Δεν προπονούνται μαζί μας, είναι απόφασή μου και είναι οριστική"

Λάσο για Ερτέλ και Τόμπκινς: "Δεν προπονούνται μαζί μας, είναι απόφασή μου και είναι οριστική"
EUROKINISSI

Στην κατάσταση που επικρατεί με τους Τομά Ερτέλ και Τρέι Τόμπκινς αναφέρθηκε ο Πάμπλο Λάσο που επιβεβαίωσε πως οι δύο παίκτες δεν προπονούνται με την ομάδα και πως η απόφασή του είναι οριστική.

Τα αρνητικά αποτελέσματα της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν φέρει δραστικές αλλαγές στον σύλλογο. Μετά την ήττα από την Μπάγερν στη Μαδρίτη ο Πάμπλο Λάσο ενημέρωσε πως Τόμπκινς και Ερτέλ έχουν τεθεί εκτός ομάδας.

Αυτό επιβεβαίωσε και σε δηλώσεις του πριν από clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη Liga Endesa τονίζοντας πως πρόκειται για μία οριστική απόφαση.

"Η υπόθεση των Ερτέλ και Τόμπκινς είναι καθαρά δική μου απόφαση. Είναι υποχρέωση μου σαν προπονητής να βρω ποιο είναι το πρόβλημα. Οι δύο παίκτες δεν προπονούνται πλέον μαζί μας. Η απόφασή μου είναι οριστική.

Θεωρώ πως οι 13 παίκτες που απομένουν μπορούν να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό μέχρι το τέλος της σεζόν και θα είμαστε η ομάδα που θέλουμε να είμαστε. Έχω μερικά προβλήματα με την ομάδα αλλά θα τα λύσουμε. Δεν θα υπογράψουμε κανένα νέο παίκτη άμεσα. Έχουμε γερές βάσεις σαν ομάδα και είμαστε καλυμμένοι. Περιμένω η ομάδα μου να δείξει τον καλύτερό της εαυτό κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Τους σεβόμαστε απόλυτα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ