LIGA ENDESA

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Πώς ξεκίνησε η ένταση ανάμεσα σε Λάσο και Γιασικεβίτσιους στο clasico

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Πώς ξεκίνησε η ένταση ανάμεσα σε Λάσο και Γιασικεβίτσιους στο clasico

Ο Πάμπλο Λάσο και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είπαν μερικές κουβέντες παραπάνω μετά το φινάλε του clasico της Liga Endesa, με το μικρόφωνο που φορούσε ένας εκ των διαιτητών να αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε η κόντρα τους.

Η Liga Endesa συνεχίζει να αποδεικνύει πως είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Η τελευταία αφορμή γι αυτό, δόθηκε στο claciso της Κυριακής 23 Ιανουαρίου, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Πολύ απλά γιατί καλωδιώθηκε ένας εκ των διαιτητών, φέρνοντας μικρόφωνο πάνω του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, καταγράφηκαν όσοι διάλογοι έγιναν τόσο μεταξύ της διαιτητικής τριάδας, όσο και με παίκτες και προπονητές.

Το πλέον ενδιαφέρον αυτού του εγχειρήματος αφορά στον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε η ένταση ανάμεσα στον Πάμπλο Λάσο και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Μία ένταση που έγινε εμφανής επί της ουσίας κατά τη χειραψία των δύο ανδρών.

Στο video που παρουσίασε λοιπόν η Liga Endesa την επομένη του clasico γίνονται εμφανείς η αιτία και η αφορμή όλου αυτού.

Τι έγινε λοιπόν; Στη διάρκεια των παραπόνων και της γκρίνιας από την πλευρά του Πάμπλο Λάσο για τις αποφάσεις των διαιτητών, άναψε η σπίθα της έντασης με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τον οποίο αντάλλαξαν μερικές κουβέντες (αυτές δεν έχουν καταγραφεί).

Τότε είναι λοιπόν που ο προπονητής της Μπαρτσελόνα γύρισε προς τον συνάδελφό του, λέγοντας πως "άσε με να κάνω τη δουλειά μου και κάνε εσύ τη δική σου, εντάξει;". Για να έρθει η άμεση παρέμβαση του διαιτητή, δίνοντας μια προειδοποίηση για τεχνική ποινή στον προπονητή των μπλαουγκράνα.

Αντιλαμβανόμενος τι έχει συμβεί, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους άνοιξε διάλογο με τον διαιτητή, εξηγώντας του πως "μπορώ να κατεβάσω τα παντελόνια μου αν θέλω, αλλά εσύ αποφασίζεις (την τιμωρία) Δεν μπορεί να μου λέει ο Πάμπλο κάτι γι αυτό".

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα εκνευρισμού, ο διαιτητής τόνισε σε αμφότερους πως δεν επιθυμεί να τσακώνονται, εξηγώντας παράλληλα στον Πάμπλο Λάσο πως όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν δεν διαμαρτυρόταν για την στάση του συναδέλφου του, με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης να υπερασπίζεται βέβαια τον εαυτό του, τονίζοντας πως "εγώ σου μίλησα μόνο για τα δύο φάουλ, δεν αναφέρθηκα σ αυτόν".

Όπως και να έχει, η παρεξήγηση δεν λύθηκε άμεσα, ούτε καν στο φινάλε του αγώνα, με το "επεισόδιο" των δύο να καταγράφεται εξ ολοκλήρου στην κάμερα της μετάδοσης του αγώνα.

TAGS LIGA ENDESA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ