ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Διαθέσιμος ο Γιαμπουσέλε για το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, εκτός Ντεκ και Ρούντι

Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε
Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε INTIME

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε έχει επανέλθει σε πλήρης ρυθμούς προπονήσεων και μπορεί να ενισχύσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στην Μπαρτσελόνα (3/1, 22:00). Εκτός δράσης παραμένουν οι Ρούντι Φερνάντεθ και Γκάμπριελ Ντεκ.

Η πρωτοπόρος της EuroLeague, Ρεάλ Μαδρίτης, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για το 2024 με το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Μπαρτσελόνα (3/1, 22:00) για τη 18η αγωνιστική. Σε αυτό ενδέχεται να αγωνιστεί και ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, ο οποίος έχει να παίξει από την 9η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, λόγω μερικής ρήξης έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Αντίθετα, εκτός δράσης παραμένουν οι Γκάμπριελ Ντεκ και Ρούντι Φερνάντεθ.

"Ο Γιαμπουσέλε προπονήθηκε σήμερα (2/1) και θα παίξει, ανάλογα με το πώς θα τον δούμε πριν το ματς. Είναι πάντως έτοιμος να επιστρέψει. Ο Ρούντι εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις και θέλουμε με τον προφυλάξουμε. Δεν είναι κάτι σημαντικό. Θα επανέλθει σύντομα. Ο Ντεκ προοδεύει στην αποθεραπεία του και ελπίζω ότι θα τον έχουμε σύντομα μαζί μας", ανέφερε ενδεικτικά επί του θέματος ο Τσους Ματέο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ