ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Ράτσα: "Έχουμε βελτιωθεί"

Ράτσα: "Έχουμε βελτιωθεί"
Ράτσα

Η εικόνα της πατρινής ομάδας έχει αλλάξει όπως τόνισε ο Ντάγκαν Ράτσα και είναι έτοιμοι... για την ΑΕΚ

Ο Ντράγκαν Ράτσα μίλησε για την εικόνα της ομάδας του το τελευταίο διάστημα." Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να βελτιωθούμε και έχουν αλλάξει πολλά προς το καλύτερο. Το κλίμα έχει αλλάξει και δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που αντίκρισα ερχόμενος για πρώτη φορά στην ομάδα".

Σχετικά με την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ σχολίασε: " Και η ΑΕΚ είναι πολύ πιο βελτιωμένη. Παίζει πολύ καλή άμυνα κι έχει κάνει καλά παιχνίδια όχι μόνο με τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά΄στη βαθμολογία, αλλά και με τις αποκαλούμενες μεγάλες, όπως έκανε για περίπου 30' στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι μια τόσο ψηλή ομάδα, παίζει όμως γρήγορα και ούτε στεκόμαστε σε αυτά που γράφονται περί τραυματισμών, αφού τους περιμένουμε πλήρεις".

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους "πορτοκαλί" κάτι που γνωρίζει καλά ο Ράτσα. " Θέλουμε και θα προσπαθήσουμε για να πάρουμε τη νίκη που θα μας κάνει καλό βαθμολογικά, ψυχολογικά αλλά και για την περαιτέρω στήριξη και βοήθεια που θέλουμε από τον κόσμο. Και οι φίλαθλοι μας θέλουν μια σημαντική νίκη για να πιστέψουν ότι γίνεται κάτι καλό στην ομάδα".

Όσο για την απόκτηση του Έρνεστ Μπράουν ο τεχνικός της Ολυμπιάδας τόνισε: " Θέλαμε έναν αθλητή για να μας γεμίσει τη ρακέτα που έχουμε το πρόβλημα και να έχει όρεξη και διάθεση για δουλειά, όχι μόνο για να πάρει τα λεφτά για τρεις μήνες, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Έρνεστ το καλοκαίρι θα είναι στο Σάμερ Λιγκ των Μαϊάμι έχοντας μια μεγάλη ευκαιρία για να παίξει στο ΝΒΑ και γι’ αυτό θέλει να δουλέψει πολύ σκληρά μέχρι τότε μαζί μας κι αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή μας".

Μπράουν: "Είμαι έτοιμος να βοηθήσω"

Ο Έρνεστ Μπράουν έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και τόνισε: " Οι εντυπώσεις μου από την Πάτρα είναι πολύ καλές στο μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκομαι εδώ. Ακολουθώ καθημερινά σκληρό πρόγραμμα δουλειάς με τον προπονητή μου και είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την Ολυμπιάδα, παρά την ομολογουμένως βιαστική αρχή που γίνεται.

Ξέρω πολύ καλά την κατάσταση στην οποία είναι η ομάδα μου, όμως θέλω να δουλέψω και να παίξω σκληρά και πιστεύω να τα καταφέρω".

Σχετικά με την συμμετοχή του στο κινέζικο πρωτάθλημα ανέφερε: " Έπαίξα τέσσερα χρόνια στην χώρα αυτή, που μπορεί ασφαλώς να μην είναι και η καλύτερη ευκαιρία της καριέρας σου, όμως μιλάμε για ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στο οποίο έχουν αγωνιστεί πολύ καλοί Αμερικάνοι παίκτες".

Ο έμπειρος σέντερ αναφέρθηκε και στην... περιπέτεια που είχε με τον Ολυμπιακό. " Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό και ίσως να ήταν λάθος τότε του ατζέντη μου που δεν προσπάθησε πολύ για να μείνω και να παίξω. Τώρα σκέφτομαι μόνο τη νέα μου ομάδα".






















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ