ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Παίξαμε ασύλληπτη άμυνα στο δεύτερο μέρος"

Ράντονιτς: "Παίξαμε ασύλληπτη άμυνα στο δεύτερο μέρος"
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Η αλλαγή προσέγγισης και η ενέργεια στο δεύτερο μέρος έκαναν τη διαφορά απέναντι στη Ζάλγκιρις, σύμφωνα με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Η τεράστια αντίθεση στην εικόνα των δύο ημιχρόνων ήταν αυτή στην οποία στάθηκε κι ο Ντέγιαν Ράντοντις μετά από το τέλος του αγώνα. Το -15 έγινε +24 μέσα σε είκοσι λεπτά στο ΟΑΚΑ, με τον ίδιο να εξηγεί πως όλα είχαν να κάνουν με την άμυνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ήταν είκοσι λεπτά γεμάτα λάθη, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Η Ζάλγκιρις είχε 11 επιθετικά ριμπάουντ. Η εικόνα μας ήταν πολύ άσχημη. Μετά από αυτό παίξαμε ασύλληπτη άμυνα κι η επίθεσή μας παρουσιάστηκε στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν. Ίσως μπορούμε να πούμε ότι είναι περίεργο πώς παίξαμε στο πρώτο και το δεύτερο μέρος. Είμαι όμως χαρούμενος γι αυτό.

Για είκοσι λεπτά είδαμε το team spirit, τη μαχητικότητα όλων. Η γλώσσα του σώματος όλων ήταν πολύ καλή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι. Θα δούμε αύριο ποια είναι η κατάσταση με κάποιους παίκτες. Δεν πιστεύω πως ο Ματέους Πονίτκα θα είναι διαθέσιμος τις επόμενες ημέρες. Επίσης θα δούμε αύριο πώς είναι ο Νέιτ Γουόλτερς και ο Αρτούρας Γκουντάιτις, που έπαιξαν σήμερα.

Πρέπει να μας προβληματίσει η εικόνα του πρώτου μέρους. Αν παίζουμε όπως στο δεύτερο μέρος, θα έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Αλλάξαμε την προσέγγιση που είχαμε στην άμυνα. Παίκτες όπως ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μάς έδωσαν μια έξτρα ώθηση και ενέργεια στο παρκέ. Χαίρομαι πολύ γι αυτό το αποτέλεσμα.

Αν μιλήσουμε για το δεύτερο μέρος, όλα είναι καθαρά. Φυσικά, πρέπει ακόμη να σκεφτώ τι έγινε στο πρώτο μέρος. Να μην το ξεχάσω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΤΕΓΙΑΝ ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ