ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Κοντρολάραμε το ματς και ξεκουράσαμε παίκτες"

Ράντονιτς: "Κοντρολάραμε το ματς και ξεκουράσαμε παίκτες"
EUROKINISSI

Στη διαχείριση που έγινε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Basket League με την Καρδίτσα στάθηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, που είδε την ομάδα του να παίρνει μια άνετη νίκη παρά τις απουσίες.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Καρδίτσα με 11 παίκτες, αφού δεν μπορούσε να υπολογίζει στους Γκριγκόνις, Μπέικον, Σαμοντούροβ και Αβδάλα για διαφορετικούς λόγους, ενώ για μία ακόμη φορά έγινε φανερό ότι ο Άντριους δεν υπολογίζεται. Οι πράσινοι κατάφεραν ωστόσο να φύγουν με το διπλό, χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες, κάνοντας μάλιστα και εκτεταμένο ροτέσιον, σημείο στο οποίο στάθηκε και ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για την ακρίβεια ο Μαυροβούνιος τεχνικός ανέφερε: "Μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά πήραμε ένα ικανοποιητικό προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο κοντρολάραμε το ματς και είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, παρότι αντιμετωπίζαμε πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα μόλις δέκα αθλητές να είναι διαθέσιμοι σήμερα".

Σχετικά με την ατμόσφαιρα στην Καρδίτσα: "Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Είναι όμορφο για τους παίκτες να αγωνίζονται σε γήπεδα σαν αυτό με τέτοιο κοινό στις εξέδρες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΝΤΕΓΙΑΝ ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ