ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκριγκόνις και Μπέικον στην Καρδίτσα

EUROLEAGUE 2022-2023 /   -
EUROLEAGUE 2022-2023 / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει κόντρα στην Καρδίτσα (20/11, 19:15) χωρίς τους Γκριγκόνις, Μπέικον, Αβδάλα και Σαμοντούροβ. Θεραπείες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση ξεκίνησε ο Λιθουανός γκαρντ.

Σε οσφυαλγία οφείλονταν οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Μάριους Γκριγκόνις στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Λιθουανό να ξεκινά θεραπείες και να μην υπολογίζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καρδίτσα (20/11, 19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 6ης στροφής της Basket League. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα συμμετάσχει ούτε ο Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος δεν έχει δηλωθεί ακόμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και ακολουθεί διαβολοβδομάδα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και οι πράσινοι θέλουν να κάνουν σωστή διαχείριση με τον Αμερικανό.

Ακόμα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεση του για τον αγώνα με την Καρδίτσα τον Νεοκλή Αβδάλα (διάταση έσω πλαγίου στο αριστερό γόνατο), αλλά και τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, ο οποίος συμμετέχει στο Rising Stars.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ