ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, Σαμοντούροβ: Τραυματίστηκε στο δεξί πόδι σε αγώνα του Rising Stars, αγωνία στους "πράσινους"

Παναθηναϊκός, Σαμοντούροβ: Τραυματίστηκε στο δεξί πόδι σε αγώνα του Rising Stars, αγωνία στους "πράσινους"
PRINTSCREEN

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ στάθηκε άτυχος στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ομάδα επιλέκτων του Βορρά (Rising Stars North) για το Rising Stars, αφού γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Νέα ατυχία για τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στην δεύτερη περίοδο του αγώνα του Παναθηναϊκού με την ομάδα Rising Stars North (νίκη με 88-74 για τους "πράσινους") για το τουρνουά Rising Stars της ΕΟΚ και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ.

Ο Σαμοντούροβ τραυματίστηκε σε προσπάθειά του να κόψει τον Νίκο Χιτικούδη, όταν προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ, αφού γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή σοβαρότητα του τραυματισμού του, οι πρώτες εκτιμήσεις ωστόσο κάνουν λόγο για διάστρεμμα. Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι ο διεθνής φόργουορντ είχε τραυματιστεί με την φανέλα της Εθνικής Εφήβων στο EuroBasket U18, όταν και είχε υποστεί διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο.

Ο Σαμοντούροβ είναι το δεύτερο project του Παναθηναϊκού που τραυματίστηκε αυτή την εβδομάδα, αφού πριν από μερικές ημέρες ο Νεοκλής Αβδάλας υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο σε αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος.

Δείτε την στιγμή που τραυματίστηκε ο Σαμοντούροβ:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE RISING STARS ΣΑΜΟΝΤΟΥΡΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ