ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Ήταν δύσκολο να αλλάξουμε τα πλάνα μας τελευταία στιγμή, η στήριξη του κόσμου είναι πολύ σημαντική"

Ράντονιτς: "Ήταν δύσκολο να αλλάξουμε τα πλάνα μας τελευταία στιγμή, η στήριξη του κόσμου είναι πολύ σημαντική"
INTIME SPORTS

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, πόσο σημαντική ήταν η νίκη επί των Ιταλών αλλά και πόση σημασία έχει η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα, ανέτρεψε μια διαφορά 15 πόντων και επικράτησε με 90-77 της Αρμάνι Μιλάνο μετά από 45 αγωνιστικά λεπτά στην 12η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν φυσικά ευχαριστημένος που η ομάδα του πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση, ενώ στάθηκε στο πόσο δύσκολο ήταν να αλλαχθεί τελευταία στιγμή το αγωνιστικό πλάνο, όταν επιβεβαιώθηκε η απουσία του Νέιτ Γουόλτερς. Ακόμα ο Μαυροβούνιος τεχνικός υπογράμμισε για μία ακόμα φορά το πόσο σπουδαίο ρόλο παίζει η παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ, ευχαριστώντας τους πράσινους οπαδούς.

"Μία σημαντική νίκη για εμάς. Κάναμε πολλά λάθη και στις δύο πλευρές στο πρώτο μέρος. Είχαμε πρόβλημα με τα ριμπάουντ, αλλά και στην επίθεση. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους βελτιωθήκαμε κάπως στην επίθεση, αλλά η άμυνά μας είχε ακόμα πρόβλημα και η Αρμάνι πήρε το μεγάλο προβάδισμα. Η επίθεσή μας στην τελευταία περίοδο ήταν πολύ καλή, όπως και στην παράταση.

Λάβαμε τα νέα για τον Γουόλτερς σήμερα το πρωί και ήταν δύσκολο να αλλάξουμε τα πλάνα μας τελευταία στιγμή. Ήταν εμφανές το πόσο δυσκολευτήκαμε ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Αν μπορώ να συγκρίνω το πρώτο ματς με τη Ρεάλ και το σημερινό σε ό,τι αφορά την ατμόσφαιρα, είναι αυτό που μου έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση. Η στήριξή του κόσμου είναι πολύ σημαντική και τους ευχαριστούμε για αυτό. Ελπίζω ότι θα είναι ξανά μαζί μας ώστε να μας βοηθήσουν", ανέφερε σε πρώτη φάση ο τεχνικός του τριφυλλιού.

Για την εμφάνιση του Παναγιώτη και του Γιώργου Καλαϊτζάκη: "Ναι ήταν πολύ καλοί, ειδικά στην άμυνα. Ίσως η πιο σημαντική στιγμή ήταν το επιθετικό φάουλ που κέρδισε ο Καλαϊτζάκης στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας. Ωστόσο είναι μια ομαδική νίκη και αυτό είναι εμφανές".

Για το step-up του Λι και για το αν είναι ευχαριστημένος από τον Μπέικον στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα: "Είναι ξεκάθαρο ότι είμαι ευχαριστημένος. Τονίζω όμως ότι είναι ομαδική δουλειά. Με την απουσία του Γουόλτερς χρειάστηκε να μείνουν για πολλά λεπτά στο παρκέ. Όμως στο τέλος είναι μια σπουδαία νίκη για εμάς και είμαι χαρούμενος".

Τέλος, για τη ρουτίνα που ακολουθεί η ομάδα είπε με αρκετή δόση χιούμορ: "Είναι μυστικό υψίστης σημασίας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ