ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Ελπίζω πως δεν είναι σοβαρό του Γουόλτερς, τις επόμενες ημέρες θα δούμε για τον Άντριους"

Ράντονιτς: "Ελπίζω πως δεν είναι σοβαρό του Γουόλτερς, τις επόμενες ημέρες θα δούμε για τον Άντριους"
INTIME SPORTS

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς εξήγησε γιατί δεν χρησιμοποίησε τον Νέιτ Γουόλτερς στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Κολοσσό, ενώ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του Άντριου Άντριους στον Παναθηναϊκό.

Μόνο ικανοποιημένος δεν θα μπορούσε να είναι ο Ντέγιαν Ράντονιτς με την εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Κολοσσό. Οι πράσινοι πήραν μεν τη νίκη, αλλά δεν ικανοποίησαν στο ελάχιστο με όσα (δεν) έκαναν μετά από την ανάπαυλα, γεγονός που -εκτός των άλλων- έφερε τον εκνευρισμό του Πάρις Λι.

Μετά από το τέλος του αγώνα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε πως δεν είναι ευχαριστημένος με όσα έκαναν οι παίκτες του απέναντι στον Κολοσσό, ενώ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του Άντριου Άντριους στον Παναθηναϊκό μετά από την απουσία του, από τη δωδεκάδα της αναμέτρησης με τους θαλασσί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είχαμε πολύ καλή προσέγγιση στο ξεκίνημα του αγώνα, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Στο πρώτο μέρος, σκοράραμε πολύ, με σπουδαία προσπάθεια, βάλαμε σχεδόν 50 πόντους. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε κάποια ανοιχτά σουτ, στην άμυνα ήμασταν καλοί, αλλά στην τελευταία περίοδο κάναμε πολλά λάθη στις δύο πλευρές. Η επίθεσή μας ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με το πρώτο μέρος. Κερδίσαμε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος με το πώς τα πήγαμε σήμερα, ειδικά στο δεύτερο μέρος".

Για τον Νέιτ Γουόλτερς: "Ελπίζω πως δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα πρέπει να το δούμε αύριο, πώς είναι. Μετά θα μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Ήταν ρίσκο να τον ξαναχρησιμοποιήσουμε στη διάρκεια του αγώνα. Αύριο θα ξέρουμε περισσότερα. Εύχομαι να μην είναι κάτι σημαντικό".

Για τον Άντριου Άντριους, ο οποίος δεν ήταν στη δωδεκάδα του αγώνα με τον Κολοσσό: "Σε αυτό το παιχνίδι αποφασίσαμε να πάμε με τους παίκτες που είδατε. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει. Συζητάμε για το μέλλον του, αλλά θα το δούμε το προσεχές διάστημα, για να είμαστε ακριβείς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΝΤΕΓΙΑΝ ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ