ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκνευρισμένος ο Πάρις Λι: "Απαράδεκτο αυτό που κάναμε"

Εκνευρισμένος ο Πάρις Λι: "Απαράδεκτο αυτό που κάναμε"
INTIME SPORTS

Ο Πάρις Λι εμφανίστηκε εκνευρισμένος για την κακή απόδοση του Παναθηναϊκού στο β' μέρος του αγώνα με τον Κολοσσό, στη διάρκεια της flash interview στην ΕΡΤ.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πήρε την νίκη κόντρα στον Κολοσσό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League, ωστόσο εμφανίστηκε διπρόσωπος, επιτρέποντας στους Ροδίτες να διεκδικήσουν το ματς στο φινάλε, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Πάρις Λι.

"Ειλικρινά δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτό που κάναμε είναι απαράδεκτο. Είμαι πολύ απογοητευμένος από εμένα. Χαίρομαι που κερδίσαμε, αλλά είμαι απογοητευμένος που βγήκαμε για το δεύτερο μέρος χωρίς συγκέντρωση. Κερδίζαμε με 20 πόντους και πλησίασαν στους 4, αυτό είναι πραγματικά απαράδεκτο για όλους. Δεν μου αρέσει αυτό", ανέφερε σε πρώτη φάση ο Αμερικανός γκαρντ.

"Πρέπει να αρχίσουμε να δείχνουμε καλύτεροι. Έχουμε δώσει κάποια δείγματα, όπως το σημερινό σχεδόν αψεγάδιαστο πρώτο μέρος. Ο κόουτς λέει ότι δεν θέλει να μιλάμε για τους τραυματίες, αλλά υπάρχουν. Ελπίζω ότι με την προσθήκη του Μπέικον θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε στο επόμενο επίπεδο. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Είμαι αισιόδοξος. Απλά πρέπει να αρχίσουμε να κερίζουμε. Η νίκη είναι μεταδοτική, η μία φέρνει την άλλη. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και νομίζω ότι είμαστε εντάξει", προσέθεσε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ