ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Γκριγκόνις και Άντριους δεν παίζουν με Κολοσσό, μέσα ο Σαμοντούροβ

SUPER CUP 2022 /  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2022 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί δίχως τον Μάριους Γκριγκόνις και τον Άντριου Άντριους στον εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό (30/10, 15:45, ΕΡΤ3, MatchCenter στο SPORT24).

Με πέντε ξένους θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό (30/10, 15:45, ΕΡΤ3, MatchCenter στο SPORT24) για την 4η αγωνιστική της Basket League. Κι αυτό γιατί εκτός δωδεκάδας βρίσκονται τόσο ο Μάριους Γκριγκόνις όσο και ο Άντριου Άντριους -ο Ντουέιν Μπέικον δεν έχει δηλωθεί ακόμη στον ΕΣΑΚΕ.

Ο πρώτος προφυλάσσεται λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν από τρεις ημέρες, ενώ ο δεύτερος έμεινε εκτός κατόπιν απόφασης του Ντέγιαν Ράντονιτς. Δεδομένου πως δεν αγωνίστηκε ούτε στη Menora Mivtachim Arena (αν και δεν είχε κάποιο ιατρικό θέμα), καθίσταται πλέον σαφές πως η κλεψύδρα αδειάζει για τον ίδιο στο ΟΑΚΑ, ειδικά μετά από την απόκτηση του Ντουέιν Μπέικον.

Κάπως έτσι, ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ βρίσκεται ξανά στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού -εξ ου η απουσία από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Rising Stars.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ