ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ραντεβού Πιτίνο - Σπανούλη στη Βουλιαγμένη

Ο Βασίλης Σπανούλης από το ματς του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν /8-1-2021
Ο Βασίλης Σπανούλης από το ματς του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν /8-1-2021 EUROKINISSI

Ο Ρικ Πιτίνο - σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες - τα λέει με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, για την επιστροφή του στην Εθνική Ελλάδας.

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού του προπονητή της Εθνικής, Ρίκ Πιτίνο, με τον Βασίλη Σπανούλη βρίσκεται σε εξέλιξη και το SPORT24 είναι εκεί. Οι δυο τους συζήτησαν σε εγκάρδιο κλίμα για την επιστροφή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και πλέον απομένει η ανακοίνωση της αποστολής για το Προλυμπιακό και αν ο 39χρονος γκαρντ ταξιδέψει στον Καναδά.

Η συνάντηση έγινε στο πιο γνωστό εστιατόριο της περιοχής - την Ιθάκη - στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Δηλαδή πολύ κοντά στο σπίτι του Βασίλη Σπανούλη. Ηταν ένα ραντεβού για το οποίο είχε ενημερώσει ο Ρικ Πιτίνο αμέσως μόλις έφτασε στην Αθήνα με δηλώσεις του στο SPORT24 και στον Αλέξανδρο Τρίγκα.

Και βέβαια την ενδεχόμενη επιστροφή στην Εθνική την προαναγγείλει ήδη ο ίδιος ο Βασίλης Σπανούλης, με δηλώσεις που έκανε στο SPORT 24 και τον Βασίλη Σκουντή.

Ο γκαρντ του Ολυμπακού άλλωστε θέλει να γυρίσει στην επίσημη αγαπημένη για να την οδηγήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο και ο Πιτίνο θέλει για ηγέτη τον Σπανούλη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ