ΑΡΗΣ

Ράιτ: "Όλο και πιο έτοιμος"

Ράιτ: "Όλο και πιο έτοιμος"
Ράιτ

Τα Τρίκαλα υποδέχεται ο Άρης την Τετάρτη (17:00) στο αδιάφορο γι' αυτόν παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής

" Είναι φανερό ότι τα Τρίκαλα θα' ρθουν αποφασισμένα να παίξουν όσο καλύτερα γίνεται, θα δώσουν ότι μπορούν για τη νίκη. Πιστεύω ότι η παραμονή τους δεν εξαρτάται μόνο από το δικό μας παιχνίδι, αλλά και από αυτό ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Πανελλήνιο", σχολίασε αρχικά ο Ματσόν.

Όσο για το πώς αναμένεται να παρουσιαστεί η ομάδα του; " Από την πλευρά μας θα αγωνιστούμε όσο πιο δυνατά μπορούμε. Σεβόμαστε το πρωτάθλημα και φυσικά είμαστε ο Άρης. Θα είναι για εμάς ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Ειλικρινά προτιμώ να έχουμε αντίπαλο μια ομάδα όπως τα Τρίκαλα που έχουν μεγάλο κίνητρο, παρά έναν αντίπαλο αδιάφορο".

Από τον Ιταλό τεχνικό του Άρη, ενόψει πλέι οφ ζητήθηκε από τον Ματσόν ένα σχόλιο για την πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος μετά το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης λέγοντας: " Τέτοιες ανακοινώσεις δεν νομίζω ότι μπορούν να πετύχουν οτιδήποτε. Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως οι Έλληνες διαιτητές είναι οι κορυφαίοι σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Όποιοι θέλουν να τους επιτίθενται ας το κάνουν".

Ράιτ: " Όλο και πιο έτοιμος"
Από την πλευρά των παικτών του Άρη τοποθετήθηκε ο Μπρέϊσι Ράϊτ που εξήγησε τι θέλει ο Άρης από το αυριανό ματς με τα Τρίκαλα. " Σίγουρα στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε όλοι σκεφτόμαστε και τα πλέι οφ. Μένει ένας αγώνας όμως για την κανονική διάρκεια και το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει για μας είναι η νίκη".

Σε ερώτηση για τον ίδιο, απάντησε: " Καθημερινά νιώθω όλο και πιο έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να παίζω περισσότερο αλλά γι΄ αυτό αποφασίζει ο κόουτς", κι όσο για το αν θεωρεί ότι η περσινή αποτυχία πρόκρισης στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ είπε: " Ήμουν και πέρυσι στην ομάδα και φυσικά δεν ξεχνώ την αποτυχία μας στα πλέι οφ. Είμαστε όμως μια εντελώς διαφορετική ομάδα, έχουμε άλλο προπονητή. Είμαστε γενικά ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο. Η περσινή ατυχία δεν θα μας επηρεάσει. Η ομάδα έκανε μια εξαιρετική πορεία, τερμάτισε τρίτη και είμαι σίγουρος πως έχουμε όλες τις δυνατότητες να περάσουμε στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ".

Τα εισιτήρια με Τρίκαλα
Η ΚΑΕ Άρης μέσω ανακοίνωσής που εξέδωσε έκανε γνωστό ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η είσοδος θα είναι γενική για όλες τις θύρες και ανέρχεται στα 10 ευρώ. Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης που στεγάζονται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600) και ώρες 9:00 έως τις 19:00, από το κατάστημα της Vodafone – ARIS Connection στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο από τις 10:00-20:00 και αύριο (22/04) από τις 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα (17:00), τον Α.Σ. Άρη (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η Θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), τους Συνδέσμους Φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), αλλά και αύριο (22/04) από τα εκδοτήρια του γηπέδου.















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ