ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΣΑΚ: "Καλή χρονιά με προβλήματα"

ΠΣΑΚ: "Καλή χρονιά με προβλήματα"
μπαλα μπασκετ

Ο ΠΣΑΚ ευχήθηκε καλή χρονιά στις ομάδες που ξεκινούν, τα προβλήματα όμως δεν λείπουν και φέτος

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ ανφέρει: "Με την ευκαιρία της έναρξης της προετοιμασίας των ομάδων της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά, με δύναμη,μα πάνω από όλα με υγεία σε όλα τα μέλη του.
Δυστυχώς, όμως, οι αθλητές (και οι οικογένειες τους) ξεκινούν τις υποχρεώσεις του όντας και πάλι ανασφάλιστοι, καθώς η ΕΟΚ και τα σωματεία δεν μερίμνησαν ακόμη για να βρεθεί η λύση σε ένα από τα πιο ευαίσθητα ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ.

Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν περιορίζονται μονάχα στο κομμάτι της ασφάλισης των συναδέλφων μας της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Με θλίψη και αμηχανία βλέπουμε τους παίκτες που λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους βρίσκονται στον αέρα.

Από τη μία οι αθλητές του Πανοράματος που παραμένουν απλήρωτοι για σχεδόν ολόκληρη την περασμένη χρονιά και "σέρνονται" από δικαστήριο σε δικαστήριο. Από την άλλη τα παιδιά της Δάφνης που κατέκτησαν την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα και εδώ και τρεις μήνες δεν ξέρουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται, με την επαγγελματική ζημιά που έχουν υποστεί σε όλα τα επίπεδα να είναι τεράστια".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ