ΠΣΑΚΚ

ΠΣΑΚ: "Αίτημα για προπονήσεις, αρχικά για την Α2"

Ο Μιχάλης Πελεκάνος επιχειρεί να σκοράρει στο Ναύπλιο - Δάφνη Δαφνίου για την Α2
Ο Μιχάλης Πελεκάνος επιχειρεί να σκοράρει σε αγώνα της Α2 EUROKINISSI

Ο ΠΣΑΚ τοποθετήθηκε επίσημα για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με φόντο την επανέναρξη των προπονήσεων.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ο ΠΣΑΚ τοποθετήθηκε για το περιεχόμενο της συζήτησης που έγινε. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι επισημάνθηκε πως η τελική απόφαση για επιστροφή στα γήπεδα, καταρχήν για προπονήσεις στην Α2 κατηγορία, ανήκει στους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι θα συνεδριάσουν την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, ο ΠΣΑΚ επανέρχεται στην πάγια θέση του, εδώ και δύο μήνες, για κάλυψη του κόστους των εβδομαδιαίων διαγνωστικών τεστ, στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

"Δύσκολα μεν, αισιόδοξα δε...

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι η συνάντηση μεταξύ των Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Οι κύριοι Αυγενάκης και Μαυρωτάς, άκουσαν τους προβληματισμούς των παικτών, τις προτάσεις τους και συζήτησαν για τις λύσεις που μπορούν να βρεθούν, για να επιστρέψουν σε πρώτη φάση στις προπονήσεις, οι ομάδες από την Α2 κατηγορία και κάτω.

Τόσο ο Υφυπουργός, όσο και ο Γενικός Γραμματέας, μας παρουσίασαν τις προτάσεις που καταβάλουν κάθε βδομάδα για την επιστροφή στα γήπεδα και παραδέχθηκαν, ότι δεν περνάει 100% από το χέρι τους.

Το αίτημα μας για παροχή άδειας προπονήσεων, καταρχήν στην Α2, συνοδεύεται από καταβολή 20.000 ευρώ για την κάλυψη των απαραίτητων εβδομαδιαίων τεστ και θα εξεταστεί αύριο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΣΑΚΚ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ