ΠΣΑΚΚ

Συνάντηση ΠΣΑΚ με Αυγενάκη το μεσημέρι της Πέμπτης

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ" ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ" ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ΠΣΑΚ θα έχει συνάντηση το μεσημέρι της Πέμπτης (4/2) με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για τα θέματα που απασχολούν το μπάσκετ.

Πολλά είναι τα θέματα που απασχολούν το μπάσκετ και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών θα έχει συνάντηση το μεσημέρι της Πέμπτης (4/2, 13:30) με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Το προεδρείο του ΠΣΑΚ θα θέσει όλα τα ζητήματα στο τραπέζι, θα ακούσei όλα όσα θα έχει να πει ο υφυπουργός, με την ελπίδα να βρεθεί μια λύση, καθώς όλες οι κατηγορίες πλην της Stoiximan Basket League παραμένουν σε καθεστώς... λουκέτου, όπως και το μεγαλύτερο μέρος του ερασιτεχνικού αθλητισμού, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να πλήττονται.

Θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον όλα όσα θα συζητηθούν ανάμεσα στις δυο πλευρές, με τον ΠΣΑΚ να καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις στην κατεύθυνση της άμεσης επανέναρξης της δράσης στις κατηγορίες που παραμένουν ανενεργές. Στη συνάντηση θα εκπροσωπηθεί από τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Λίνο Χρυσικόπουλο και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

"Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Δεκτό το αίτημα για συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, θα δεχθεί αύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στο γραφείο του και ώρα 13:30, τον πρόεδρο του ΠΣΑΚ Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τους αντιπροέδρους Λίνο Χρυσικόπουλο και Βαγγέλη Μάντζαρη, καθώς και τον ταμία Φώτη Βασιλόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν τις προτάσεις των καλαθοσφαιριστών, τα προβλήματα και τις πιθανές λύσεις".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΣΑΚΚ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ