ΠΣΑΚΚ

Ο ΠΣΑΚ δίνει 20.000 ευρώ για την συνέχεια της Α2 και αναζητά συμπαίκτες

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ" ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ" ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μια πολύ σημαντική κίνηση αποφάσισε ο ΠΣΑΚ, που προσφέρει το ποσό των 20.000 ευρώ για τα πρώτα τεστ ώστε οι ομάδες της Α2 να γυρίσουν στα παρκέ.

Την ώρα που όλα βρίσκονται στον αέρα εξαιτίας της πανδημίας, την ώρα που ουδείς μπορεί να πει με ασφάλεια αν σε μία, δύο, τρεις εβδομάδες ακόμη και οι πρώτες κατηγορίες μπάσκετ και ποδοσφαίρου θα συνεχίζονται, ο ΠΣΑΚ ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική κίνηση με στόχο να γυρίσουν στα παρκέ οι ομάδες της Α2.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε πως προσφέρει το ποσό των 20.000 ευρώ από το ταμείο αλληλοβοήθειας, το οποίο έχει δημιουργήσει για έκτακτες ανάγκες (κυρίως υποστήριξης τραυματιών παικτών) και προσκάλεσε τους φορείς να σταθούν στο πλευρό του για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

"Θα δώσουμε και την ψυχή μας!

Έτοιμος να κάνει την αντεπίθεση είναι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, βλέποντας τους... συμπαίκτες του να αδιαφορούν.

Πρόθεση του ΠΣΑΚ είναι εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, προκειμένου να επιστρέψουν οι παίκτες -αρχικά της Α2- στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Σύνδεσμος μας, είναι διατεθειμένος να βάλει ΜΟΝΟΝ για τους αθλητές, 20 χιλιάδες ευρώ από το ταμείο αλληλοβοήθειας, για τη διενέργεια των πρώτων τεστ.

Η συνεισφορά όμως του ΠΣΑΚ δεν αρκεί και όλοι οι φορείς πρέπει να δείξουν την ευαισθησία τους.

Όσοι πιστοί...προσέλθετε!

Ενδιαφερεστε;".

TAGS ΠΣΑΚΚ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ