ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Πρόβλημα για τον Ερυθρό Αστέρα, θα υποβληθεί σε επέμβαση ο Γιάγκο ντος Σάντος

Πρόβλημα για τον Ερυθρό Αστέρα, θα υποβληθεί σε επέμβαση ο Γιάγκο ντος Σάντος
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Γιάγκο ντος Σάντος υπέστη κάταγμα στο μπροστινό τοίχωμα του μετωπιαίου κόλπου, ύστερα από αγκωνιά που δέχθηκε στον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Βραζιλιάνος γκαρντ θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση και θα απουσιάσει για αρκετό διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Πολύ άσχημα νέα για τον Ερυθρό Αστέρα και τον Γιάγκο ντος Σάντος. Ο Βραζιλιάνος γκαρντ δέχθηκε μία ακούσια αγκωνιά από τον Μπόνζι Κόλσον στη διάρκεια της αναμέτρησης της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague με τη Μακάμπι και υπέστη κάταγμα στο μπροστινό τοίχωμα του μετωπιαίου κόλπου, καθώς και μια μικρή διάσειση. Ο Ντος Σάντος έμεινε για λόγους παρακολούθησης στο νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης (14/3), όμως η περιπέτεια του δεν θα λήξει εκεί.

Ο βραχύσωμος περιφερειακός των ερυθρολεύκων του Βελιγραδίου θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, όπως απαιτεί συνήθως ο εν λόγω τραυματισμός, και αναμένεται να χάσει αρκετά από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, τόσο στην EuroLeague, όσο και στην ABA League.

Ο Ντος Σάντος μετράει φέτος 9.2 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ ανά 20'14" συμμετοχής σε 26 παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαίκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ σε 21 ματς στην Αδριατική Λίγκα γράφει 10.5 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 4.6 τελικές πάσες.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι πρώτος στην ABA League με ρεκόρ 19-3 και 16ος στην EuroLeague με 10 νίκες και 19 ήττες. Όλα δείχνουν ότι με το μέχρι τώρα απολογισμό τους οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να μπουν στη δεκάδα και το Play-In.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ