ΜΑΡΟΥΣΙ

"Πρώτη" του Μαρκόπουλου

"Πρώτη" του Μαρκόπουλου
Μαρκόπουλος

Την πρώτη του προπόνηση στο Μαρούσι έκανε ο νέος προπονητής του Αμαρουσίου, Σούλης Μαρκόπουλος

Ο έμπειρος Μακεδόνας τεχνικός , ο οποίος την Τετάρτη το βράδυ ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον Νίκο Λινάρδο και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο για την εμφάνιση της ομάδας στο νικηφόρο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Σπαρτάκ , μέσα στην Αγία Πετρούπολη, πήρε στα χέρια του το DVD για να το μελετήσει.
Μάλιστα το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες του γιατί ξέρει ότι ο αντίπαλος ήταν και παραμένει (ενόψει ρεβάνς) δύσκολος.

Από τη μία, το θετικό είναι ότι επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης ο οποίος ξεπέρασε την περιπέτεια που πέρασε (φλεγμονή στη βουβωνική χώρα) πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη ο Ερμιν Τζάζβιν επέστρεψε από τη Ρωσία με ενοχλήσεις στο πόδι και υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας για να δει πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του στον αχίλλειο. Αμφότεροι δεν γυμνάστηκαν, αλλά ήταν στο γήπεδο και άκουσαν τον νέο τεχνικό.

Στο μεταξύ, στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου τέθηκαν όλες οι πληροφορίες για παίκτες που έχουν προταθεί τον τελευταίο καιρό. Με δεδομένο ότι αυτός θα πάρει την τελική απόφαση, έχει αρχίσει να τις μελετάει για να καταλήξει. Συμφώνησε ότι βασικός στόχος παραμένει η προσθήκη ενός κοινοτικού πλει μέικερ, ωστόσο μέχρι το ματς της Τρίτης είναι απίθανο να προκύψει διαφοροποίηση.




TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ