EUROBASKET

Πρωταθλητής του EuroBasket 2007 ξυλοκοπήθηκε στη Μόσχα και νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Πρωταθλητής του EuroBasket 2007 ξυλοκοπήθηκε στη Μόσχα και νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Σοβαρό επεισόδιο που τον έστειλε στο νοσοκομείο είχε σε χωριό κοντά στη Μόσχα ο Νικίτα Σαμπάλκιν.

Λίγους μήνες μετά από την επίθεση που δέχθηκε ο Αλέξι Σβεντ, ένας άλλος Ρώσος δέχθηκε επίθεση στο Γκολίκοβο, ένα χωριό κοντά στη Μόσχα. Ο λόγος για τον Νικίτα Σαμπάλκιν, παλαίμαχο φόργουορντ που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο EuroBasket 2007, που νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από ξυλοδαρμό του έξω από πλυντήριο αυτοκινήτων.

Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι άνδρες που του επιτέθηκαν ήταν άνθρωποι που ο ίδιος είχε προσλάβει για την ανακαίνιση της οικίας του. Λέγεται πως ο Σαμπάλκιν δεν ήταν ευχαριστημένος από την εξέλιξη των εργασιών, με αποτέλεσμα να έχει επεισόδιο με έναν εργάτη και να αρνηθεί να πληρώσει το ποσό που είχαν συμφωνήσει.

Ο Σαμπάλκιν έπαιξε στη Σαμάρα, στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στη Χίμκι, στην Τράιουμφ, στη Ντινάμο Μόσχας, στη Λοκομοτίβ Κουμπάν και στην Ούνικς, ενώ με την εθνική ομάδα της Ρωσίας πήρε και το ασημένιο μετάλλιο στο EuroBasket 2011. Σήμερα είναι 36 ετών, ενώ από το μπάσκετ αποσύρθηκε το 2013, σε ηλικία 26 ετών.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ