ΑΡΗΣ

Πρόταση σε Βαρμπάνοφ

Πρόταση σε Βαρμπάνοφ
Ματσόν

Oι Θεσσαλονικείς φέρονται να έχουν κάνει επίσημη πρόταση στον σέντερ της Λέφσκι Νικολάι Βαρμπάνοφ

Σύμφωνα πάντα με ότι αναφέρεται στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα οι συζητήσεις για τον 24χρονο ύψους 2.09μ. Βούλγαρο σέντερ βρίσκονται στην τελική του ευθεία για ένα πολυετούς συμβόλαιο όπως υποστηρίζεται από τον εκπρόσωπο του Γιώργο Παταπατίου, τον συνεργάτη του Λουτσιάνο Καπικιόνι στην Ελλάδα.
Μάλιστα τονίζεται πως στον Άρη θέλουν να επενδύσουν στον Βαρμπάνοφ και ότι ο Αντρέα Ματσόν προτίθεται να του δώσει ένα ειδικό πρόγραμμα. " Θα είναι ένα έγλημα εναντίον του βουλγάρικου μπάσκετ αν δεν υπογράψει στον Άρη", τονίζει σε δήλωσή του ο Γιώργος Παταπατίου.

Προσωπικά την υπόθεση όπως επισημαίνεται φέρεται να χειρίστηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, βρισκόμενος σε επαφές τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τον Λουτσιάνο Καπικιόνι και όλα δείχνουν πως το συμβόλαιο θα υπογραφεί.

Ο Βαρμπάνοφ θα έχει εγγυημένο συμβόλαιο με τον Άρη μόνο αν αυτός και εκείνοι που τον εκπροσωπούν συμφωνήσουν ότι ο παίκτης θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Ο Βούλγαρος σέντερ έπαιξε 42 παιχνίδια στην περσινή αγωνιστική περίοδο με την Λέφσκι έχοντας κατά μ.ο. 4.8 πόντους και 3.9 ριμπάουντ. Την περίοδο αυτή είναι στην προετοιμασία με την Εθνική ομάδα της χώρας, κάτω από τις οδηγίες του Πίνι Γκέρσον, εν όψει του ομίλου για την ημιτελική φάση του προσεχούς Ευρωμπάσκετ που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Πολωνίας.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ