ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φασούλας: "Οδηγήσατε την επίσημη αγαπημένη εκεί που ανήκει, στην ελίτ των εθνικών ομάδων"

Ο Παναγιώτης Φασούλας στη διάρκεια δηλώσεων
Ο Παναγιώτης Φασούλας στη διάρκεια δηλώσεων PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο συνδυασμός "Πρώτα το Μπάσκετ" και ο Παναγιώτης Φασούλας έδωσαν συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ευχόμενοι να έρθει η επιτυχία και στο Παρίσι.

Η Εθνική ομάδα προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες χάρη στην νίκη της επί της Κροατίας στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά, επιστρέφοντας έπειτα από 16 χρόνια στην μεγάλη γιορτή.

Ο συνδυασμός "Πρώτα το μπάσκετ" και ο Παναγιώτης Φασούλας έδωσαν συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την πρόκρισή της, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι "για μία Εθνική σαν την δική μας, για παίκτες όπως εσείς, δεν είναι ο τερματικός σταθμός, αλλά ένας σταθμός μετεπιβίβασης".

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» και προσωπικά ο Παναγιώτης Φασούλας συγχαίρουν το προπονητικό τιμ, τους παίκτες και όλους όσοι με τον έναν ή άλλον τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία της Εθνικής μας, να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με τις πειστικές σας εμφανίσεις, καταθέτοντας πείσμα και ιδρώτα, δίνοντας τον καλύτερό σας εαυτό, οδηγήσατε την «επίσημη αγαπημένη» εκεί που ανήκει. Στην ελίτ των εθνικών ομάδων μπάσκετ. Στεκόμαστε απέναντί σας με σεβασμό, χειροκροτούμε την προσπάθειά σας και σας ευχαριστούμε που γίνατε άλλος ένας πετυχημένος κρίκος, στην αλυσίδα των εθνικών ομάδων, που πέτυχαν τον στόχο τους.

Εμείς πιστεύαμε από την πρώτη στιγμή σε σας και εξακολουθούμε να πιστεύουμε. ΝΑΙ, σήμερα πανηγυρίζουμε μαζί σας. Από αύριο γνωρίζουμε ότι θα ξεκινήσετε δουλειά, προκειμένου να ολοκληρώσετε την επιτυχία, καθώς το Προολυμπιακό Τουρνουά, για μια Εθνική σαν τη δική μας, για παίκτες όπως εσείς, δεν είναι ο τερματικός σταθμός, αλλά ένας σταθμός μετεπιβίβασης.

Το Παρίσι μάς περιμένει κι εκεί θα ολοκληρώσουμε τον θρίαμβο, στοχεύοντας όσο ψηλότερα γίνεται. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η νέα πρόκληση και είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε και σε αυτή.

Συνεχίστε την καλή δουλειά…"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ