ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Αθλητικό Δικαστή για τα υβριστικά συνθήματα και τα καπνογόνα στο Game 5 με τον Ολυμπιακό

Πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Αθλητικό Δικαστή για τα υβριστικά συνθήματα και τα καπνογόνα στο Game 5 με τον Ολυμπιακό
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR για τα υβριστικά συνθήματα και τα επεισόδια εντός του γηπέδου, αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου (χρήση καπνογόνων) μετά από τη λήξη του πέμπτου τελικού με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βγήκε νικητής στον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό και κατέκτησε τη Stoiximan Basket League. Οι πράσινοι φιλοξένησαν στο ΟΑΚΑ τους ερυθρόλευκους, με τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ να τους τιμωρεί με πρόστιμο για τα υβριστικά συνθήματα και τα καπνογόνα που άναψαν μετά από τη λήξη της αναμέτρησης.

Ειδικότερα, επιβλήθηκε πρόστιμο 900 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα, που δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων και προστέθηκε το ποσό των 1.000 ευρώ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν εντός του γηπέδου, αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου με τη χρήση καπνογόνων. Οι πράσινοι υποχρεούνται να καταβάλλουν το ποσό των 1.900 ευρώ, συνολικά.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

"1. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ): α) χρηματικό πρόστιμο εννιακοσίων (900,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων και β) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ εξαιτίας επεισοδίων που σημειώθηκαν εντός του γηπέδου αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου (χρήση καπνογόνων) αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 14-6-2024.

2. Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για την πράξη της μη διατήρησης ελεύθερων των κλιμάκων ασφαλείας του γηπέδου καθ’ όλη τη διάρκεια του ιδίου αγώνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ