NBA

Προσωρινή απαγόρευση εισόδου στους αγώνες στον αδελφό του Ρόντο

Προσωρινή απαγόρευση εισόδου στους αγώνες στον αδελφό του Ρόντο
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα το ΝΒΑ αναμένεται να τιμωρήσει με προσωρινό αποκλεισμό από τους αγώνες των Λέικερς τον αδελφό Ραζόν Ρόντο λόγω της έντασης που είχε με τον Γουέστμπρουκ.

Ο Γουίλιαμ Ρόντο παραβίασε τους κανόνες και θα πληρώσει τις συνέπειες, αφού αναμένεται να τιμωρηθεί με προσωρινό αποκλεισμό από τους αγώνες των Λέικερς.

Ο αδελφός του Ραζόν Ρόντο είχε μία ένταση με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ στην 4η περίοδο του Game 5 της σειράς των Λέικερς με τους Ρόκετς, όταν αποκάλεσε "σκουπίδι" τον σταρ του Χιούστον, ο οποίος αντέδρασε. Αποτέλεσμα τότε ήταν να απομακρυνθεί από το γήπεδο ο Γουίλιαμ προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση, με το ΝΒΑ από την πλευρά του να μην αφήνει το θέμα έτσι.

Πριν εισέλθουν στην "φούσκα" οι συγγενείς των παικτών, είχε γίνει σαφές σε όλους μέσω οδηγιών ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιούν επιθετική γλώσσα για τους αντιπάλους, καθώς και να εισέρχονται στο γήπεδο. Από την στιγμή λοιπόν που ο αδελφός του Ρόντο παραβίασε τον πρώτο κανόνα, θα πρέπει να πληρώσει και στις συνέπειες. Με βάση πάντως το ίδιο ρεπορτάζ του ESPN, πέρα από τον προσωρινό αποκλεισμό δεν προβλέπεται κάτι περισσότερο.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι ο Γουίλιαμ Ρόντο συνεργάζεται με το ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, διατηρεί μία επιχείρηση μέσα στην "φούσκα", μέσω της οποίας προσφέρει υπηρεσίες στους ΝΒΑερς και τις οικογένειές τους, αφού μεταξύ άλλων είναι αυτός που έχει προσλάβει έξι κομμωτές, αλλά και μανικιουρίστες και άλλους εργαζόμενους στον τομέα της περιποίησης. Οι υπηρεσίες του μάλιστα διατίθενται εφτά ημέρες την εβδομάδα και το μόνο που αρκεί είναι ένα μήνυμα ή ένα τηλέφωνο για να προσφέρει στον κόσμο αυτό που θέλει.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ