ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προολυμπιακό: Νέα διαθέσιμα εισιτήρια για τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό του ΣΕΦ

2024 /   -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από επιστροφές εισιτηρίων από τις ομάδας και από τη FIBA, τέθηκαν προς διάθεση περισσότερα εισιτήρια για τους δύο ημιτελικούς (6/7) και για τον τελικό (7/7) του Προολυμπιακού τουρνουά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Νέα εισιτήρια για τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τέθηκαν στη διάθεση του κόσμου.

Οι ομάδες και η FIBA επέστρεψαν "μαγικά χαρτάκια" τα οποία μπορούν να προμηθευτούν όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά, τόσο τη μάχη της Εθνικής ομάδας στον ημιτελικό του Σαββάτου (6/7, 17:30), όσο και τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (7/7, 21:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Το Προολυμπιακό Τουρνουά οδεύει προς την τελική φάση. Οι φίλαθλοι έχουν γεμίσει το ΣΕΦ στους πρώτους αγώνες και το ίδιο αναμένεται να γίνει και στη συνέχεια.

Οι αγώνες της πρώτης φάσης και τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία σε όσους θέλουν να δουν την Εθνική Ομάδα από κοντά να κλείσουν την δική τους θέση στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», αφού υπάρχουν επιστροφές στα εισιτήρια από την FIBA και τις ομάδες, τόσο για τον Α’ Ημιτελικό (6/7, 17.30), όσο και για τον τελικό (7/7, 21.00).

Μπορείτε να κλείστε την θέση σας με ένα «κλικ» για τους δύο αυτούς αγώνες, αλλά και για τον δεύτερο ημιτελικό με ένα «κλικ» ΕΔΩ.

  • Η ticketmaster είναι αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων των αγώνων των Εθνικών Ομάδων και της ΕΟΚ"
TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ