ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προολυμπιακά τουρνουά: Τα ζευγάρια των νοκ άουτ και τα ανοιχτά μέτωπα

Προολυμπιακά τουρνουά: Τα ζευγάρια των νοκ άουτ και τα ανοιχτά μέτωπα
2021 CHAD HIPOLITO/THE CANADIAN PRESS VIA AP

Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων στα τρία από τα τέσσερα προολυμπιακά, με το τουρνουά της Βικτόρια να είναι το μοναδικό ανοιχτό. Δείτε τις 12 ομάδες που συνεχίζουν στα νοκ άουτ του Σπλιτ, του Βελιγραδίου και του Κάουνας.

Η φάση των ομίλων στα τρία από τα τέσσερα προολυμπιακά (Σπλιτ, Βελιγράδι, Κάουνας) ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (1/7), ενώ τα ξημερώματα θα ολοκληρωθεί και σε εκείνο της Βικτόρια, μετά από τους αγώνες Κίνα - Ελλάδα και Τσεχία - Ουρουγουάη.

Γνωρίζουμε έτσι τα έξι από τα οκτώ ζευγάρια των νοκ άουτ αναμετρήσεων, τις 12 από τις 16 ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση στους τέσσερις τελικούς για τα τέσσερα εισιτήρια που θα οδηγήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αναλυτικά:

Στο προολυμπιακό του Βελιγραδίου η Σερβία (2-0) θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο (0-1), ενώ η Δομινικανή Δημοκρατία (1-1) την Ιταλία (1-0).

Στο προολυμπιακό του Σπλιτ η Γερμανία (2-0) θα παίξει με την Κροατία (1-1) και το Μεξικό (1-1) με την Βραζιλία (2-0).

Στο προολυμπιακό του Κάουνας η Λιθουανία (2-0) θα αντιμετωπίσει την Πολωνία (1-1), ενώ η Σλοβενία (2-0) τη Βενεζουέλα (1-1).

Τέλος, στο προολυμπιακό της Βικτόρια ο Καναδάς (2-0) θα παίξει με τον νικητή του Ουρουγουάη - Τσεχία (0-1 και οι δύο), ενώ η Ελλάδα, αν επικρατήσει απόψε της Κίνας, θα αντιμετωπίσει την Τουρκία (2-0).

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ

Ο νικητής του προολυμπιακού του Καναδά θα μπει στο Group A (Ιράν, Γαλλία, ΗΠΑ) του τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Τόκιο (24/7 - 8/8).

Ο νικητής του προολυμπιακού του Σπλιτ και εκείνος του προολυμπιακού του Βελιγραδίου θα μπουν στο Group B (Αυστραλία - Νιγηρία).

Ο νικητής του προολυμπιακού του Κάουνας θα μπει στο Group C (Αργεντινή, Ιαπωνία, Ισπανία).

Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στα προημιτελικά (3/8), ενώ οι τρεις τρίτες θα μπουν σε νέο όμιλο και θα παίξουν μεταξύ τους με τις δύο πρώτες να πηγαίνουν στην οκτάδα. Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 5/7, οι τελικοί στις 7/8.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ