VTB LEAGUE

Ήταν να μην πάρει μπροστά η ΤΣΣΚΑ

Ήταν να μην πάρει μπροστά η ΤΣΣΚΑ

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία "καθάρισε" με συνοπτικές διαδικασίες την Ούνιξ (3-0), παίρνοντας το εισιτήριο για τους τελικούς της VTB-League

Ήταν να μην πάρει φόρα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας... Οι παίκτες του Έτορε Μεσίνα επικράτησαν με 92-86 της Ούνιξ Καζάν, πήραν την τρίτη τους νίκη στα ημιτελικά και προκρίθηκαν στους τελικούς της VTB-League.

Οι παίκτες του Έτορε Μεσίνα επικράτησαν και πάλι της Ούνιξ Καζάν, τρέχοντας ένα 31-19 στο γ' δεκάλεπτο, που τους επέτρεψε να εδραιώσουν την κυριαρχία τους.

Στα 5'' πριν το τέλος ο Γκούντελοκ με 2/3 βολές έγραψε το 90-86, ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς απάντησε με εύστοχες βολές από τη γραμμή, γράφοντας το τελικό 92-86.

Ο Φριντζόν τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους, στους 17 σταμάτησε ο Τεόντοσιτς, ενώ από 12 πρόσθεσαν Καούν και Κριάπα όντας σε ένα ακόμα παιχνίδι φοβεροί με τον δεύτερο να έχει επίσης 8 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Ο συνήθης ύποπτος της Ούνιξ, Άντριου Γκούντελοκ πάλεψε αλλά οι 24 πόντοι του δεν ήταν αρκετοί. Από τους Έλληνες πρώτος σκόρερ ήταν ο Βουγιούκας με 11 πόντους, ο Ζήσης πέτυχε 6 πόντους και είχε 5 ασίστ, ενώ 8 πόντους και 4 ριμπάουντ είχε ο Καϊμακόγλου.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ