ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, Σερβία: Χωρίς Μιλουτίνοβ, αλλά με Πέτρουσεβ στον "τελικό" κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, Σερβία: Χωρίς Μιλουτίνοβ, αλλά με Πέτρουσεβ στον "τελικό" κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία
FIBA

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δεν θα ενισχύσει την Σερβία στον αγώνα-τελικό κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία (27/2, 21:00, Novasports Start), αφού επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ, ωστόσο οι Σέρβοι θα έχουν μαζί τους τον Φίλιπ Πέτρουσεβ και μερικούς ακόμα παίκτες από ομάδες της EuroLeague.

Η Σερβία θα παλέψει αύριο (27/2) κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία (21:00, Novasports Start) για την νίκη στον τελευταίο αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Μία νίκη που - αν έρθει - θα της δώσει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα έχει τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, αλλά θα έχει εφτά παίκτες από ομάδες της EuroLeague.

Όπως αναφέρουν τα σερβικά δημοσιεύματα, ο Σέρβος σέντερ επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ. Την ίδια στιγμή όμως, πέρα από τον Μάρκο Γκούντουριτς οι Σέρβοι θα έχουν ακόμα στην διάθεσή τους τους Όγκινιεν Ντόμπριτς, Λούκα Μίτροβιτς και Φίλιπ Πέτρουσεβ του Ερυθρού Αστέρα, τους Αλέκσα Αβράμοβιτς και Ούρος Τριφούνοβιτς της Παρτίζαν και τον Όγκνιεν Γιάραμαζ της Μπάγερν - που αγωνίστηκε και στον αγώνα με την δική μας Εθνική.

Όπως γίνεται σαφές, η Σερβία ξέρει ότι δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια, ψάχνοντας για την λύτρωση, προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες και να περιμένει... χάρες από την - αποκλεισμένη - Τουρκία, που υποδέχεται αύριο το Βέλγιο. Υπενθυμίζεται ότι αν η Σερβία ηττηθεί από την Μεγάλη Βρετανία και το Βέλγιο νικήσει την Τουρκία, τότε είναι οι Βέλγοι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ