FIBA WORLD CUP

Ο Γκούντουριτς έμεινε στο Βελιγράδι για να ενισχύσει την Εθνική Σερβίας

Ο Γκούντουριτς έμεινε στο Βελιγράδι για να ενισχύσει την Εθνική Σερβίας
FENERBAHCE.ORG

Ο Μάρκο Γκούντουριτς ήταν ο MVP στη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Πααρτίζαν στο Βελιγράδι. Ο Σέρβος δεν επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά παρέμεινε στην πατρίδα του, για να βοηθήσει την Εθνική, εάν χρειαστεί, στο ματς με τους Βρετανούς.

Με 25 πόντους (3/5 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 7/7 βολές), ο Μάρκο Γκούντουριτς ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής του σπουδαίου διπλού της Φενέρμπατσε κόντρα στην Παρτίζαν, για την 25η αγωνιστική της EuroLeague. Όταν έσβησαν, όμως, οι προβολείς, ο Γκούντουριτς δεν ακολούθησε την αποστολή της Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη.

Με τη συγκατάθεση του κόουτς Δημήτρη Ιτούδη, ο 27χρονος Σέρβος παρέμεινε στο Βελιγράδι, για να βοηθήσει την Εθνική ομάδα της χώρας του να σφραγίσει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Προφανώς δεν θα αγωνιστεί (24/02) απέναντι στην Ελλάδα, αλλά εάν χρειαστεί να "κλειδώσει" η πρόκριση με μία νίκη κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία (27/02) θα δώσει το παρών.

"Μίλησα με τον κόουτς Ιτούδη και θα μείνω εδώ. Περιμένω να κερδίσουμε την Ελλάδα, αλλά εάν χρειαστεί θα παίξω με τη Μεγάλη Βρετανία", δήλωσε σε μέσο της πατρίδας του ο Γκούντουριτς.

TAGS FIBA WORLD CUP EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ