ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ανδρών: Με Πάπας η δωδεκάδα, εκτός λόγω ενοχλήσεων Κατσίβελης και Χαραλαμπόπουλος

Εθνική Ανδρών: Με Πάπας η δωδεκάδα, εκτός λόγω ενοχλήσεων Κατσίβελης και Χαραλαμπόπουλος
HELLENIC BASKETBALL FEDERATION

Ο Τζορτζ Πάπας βρίσκεται για πρώτη φορά στη δωδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας για το ματς με τη Σερβία (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24). Εκτός για να προφυλαχθούν έμειναν οι Κατσίβελης και Χαραλαμπόπουλος.

Η Εθνική Ανδρών θα υποδεχτεί τη Σερβία (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών παραθύρων για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 και η ΕΟΚ ανακοίνωσε την δωδεκάδα των παικτών που επέλεξε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος για αυτό τον αγώνα, που δεν έχει κάποια βαθμολογική σημασία για την Ελλάδα.

Εκτός έμειναν λόγω ενοχλήσεων που είχαν στην τελευταία προπόνηση τόσο ο Δημήτρης Κατσίβελης, όσο και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ενώ ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε να μην συμπεριλάβει στην σημερινή αναμέτρηση τους Όμηρο Νετζήπογλου και Γιώργο Τανούλη. Μέσα για πρώτη φορά ο Τζορτζ Πάπας.

Η δωδεκάδα: Κώστας Γόντικας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, Τζορτζ Πάπας, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Φλιώνης, Μανώλης Χατζηδάκης, Νίκος Χουγκάζ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ