STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρόγραμμα Stoiximan Basket League: Δεσπόζει το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, ο Άρης περιμένει τον Παναθηναϊκό

Ο Βεζένκοβ πανηγυρίζει το τρίποντο που σημείωσε
Ο Βεζένκοβ πανηγυρίζει το τρίποντο που σημείωσε PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Stoiximan Basket League και υποδέχεται την ΑΕΚ (16:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στον αγώνα που ξεχωρίζει στην 2η ημέρα της 1ης αγωνιστικής. Ο Άρης περιμένει τον Παναθηναϊκό στο "Αλεξάνδρειο" (20:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League θα γίνει και επίσημα γεγονός σήμερα (3/10). Έπειτα από απουσία δύο χρόνων οι "ερυθρόλευκοι" επιστρέφουν στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενοι την ΑΕΚ (16:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στον αγώνα που δεσπόζει στο πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί πλήρης. Η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν θα έχει τον τραυματία Νίκο Παππά, αλλά και τον Μάνι Χάρις, ο οποίος αποδεσμεύτηκε χθες (2/10), μία ημέρα πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (20:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), σε ένα παιχνίδι που οι "κίτρινοι" θα βραβεύσουν τον Δημήτρη Πρίφτη για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ ο Απόλλωνας Πάτρας - στην δική του επιστροφή στην Stoiximan Basket League - υποδέχεται τον Ιωνικό (17:00, ΕΡΤ SPORTS ERT FLIX και LIVE από το SPORT24).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:
(16:30) Ολυμπιακός-ΑΕΚ (ΕΡΤ3)
(17:00) Απόλλωνας Πάτρας- Ιωνικός (ΕΡΤ SPORTS ERT FLIX)
(20:00) Άρης-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ