ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Μάνι Χάρις ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους

Ο Μάνι Χάρις της ΑΕΚ στη διάρκεια του μικρού τελικού του Super Cup με αντίπαλο το Λαύριο
Ο Μάνι Χάρις της ΑΕΚ στη διάρκεια του μικρού τελικού του Super Cup με αντίπαλο το Λαύριο EUROKINISSI

Ο Μάνι Χάρις ζήτησε από την ΑΕΚ να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους, με την "Ένωση" να δέχεται το αίτημά του και τις δύο πλευρές να αναμένεται να λύσουν την συνεργασία τους με κοινή συναίνεση.

Το δεύτερο πέρασμα του Μάνι Χάρις από την ΑΕΚ αποδεικνύεται τελικά βραχύβιο, αφού ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Χάρις επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, με την "Ένωση" να αναμένεται να ικανοποιήσει το αίτημά του και τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με κοινή συναίνεση.

Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ πρόλαβε να αγωνιστεί μόνο στους δύο αγώνες του Super Cup, έχοντας 16 πόντους στην ήττα από τον Προμηθέα (88-71), ενώ είχε μείνει άποντος στην νίκη επί του Λαυρίου (86-67).

Λίγη ώρα αργότερα, η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: "H AEK BC ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (02/10) "κοινή συναινέσει" η συνεργασία της με τον Μάνι Χάρις.

Οι δρόμοι μας αυτή τη φορά χώρισαν πρόωρα, αφού ο Μάνι ζήτησε να φύγει για δικούς του λόγους από την ομάδα, αλλά παραμένει αμοιβαία η εκτίμηση για όσα σπουδαία πετύχαμε μαζί.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αθλητή στον επόμενο σταθμό της καριέρας του".

Πλέον η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να ψάξει για τον αντικαταστάτη του Αμερικανού. Αυτό που μένει να φανεί ωστόσο είναι αν θα κινηθεί για την απόκτηση ενός περιφερειακού σκόρερ ή ενός αθλητικού combo φόργουορντ, προκειμένου να προσθέσει βάθος στην γραμμή ψηλών της.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο (3/10) η ΑΕΚ κάνει την δική της πρεμιέρα στην Stoiximan Basket League, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (3/10, 16:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ