EUROLEAGUE

Πρόγραμμα EuroLeague: Ο Ολυμπιακός τεστάρει δυνάμεις κόντρα στην Ρεάλ

Οι Τόμας Γουόκαπ, Μουστάφα Φαλ και Σάσα Βεζένκοβ σε αγώνα του Ολυμπιακού
Οι Τόμας Γουόκαπ, Μουστάφα Φαλ και Σάσα Βεζένκοβ σε αγώνα του Ολυμπιακού INTIME

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ρεάλ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στον αγώνα που δεσπόζει στο πρόγραμμα της 2ης ημέρας της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague και θα τεστάρει τις δυνάμεις του.

Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα (8/10) το πρώτο πολύ δυνατό τεστ του, υποδεχόμενος την Ρεάλ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Το έργο των "ερυθρόλευκων" κόντρα στην - σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα - πιο έτοιμη ομάδα στην Ευρώπη αναμένεται δύσκολο, με τους Μαδριλένους να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αήττητοι μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ποδοπατήσει μάλιστα στην πρεμιέρα της EuroLeague την Αναντολού Εφές και τον Πάμπλο Λάσο να δηλώνει ότι περιμένει ένα περίπλοκο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, ενώ η Ρεάλ δεν θα έχει για ακόμα μία φορά τους τραυματίες Άντονι Ράντολφ και Τρέι Τόμπκινς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, δεσπόζει ο αγώνας της Αναντολού Εφές με την ΤΣΣΚΑ (20:30, Novasports 5 και LIVE από το SPORT24).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:
(19:00) Ούνικς - Μονακό (Novasports 4)
(20:30) Αναντολού Εφές - ΤΣΣΚΑ (Novasports 5)
(21:00) Ολυμπιακός - Ρεάλ (Novasports Prime)
(21:00) Άλμπα - Βιλερμπάν (Novasports Start)
(21:30) Μπασκόνια - Αρμάνι (Novasports 4)

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΜΟΝΑΚΟ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ