EUROLEAGUE

Ο Πάμπλο Λάσο περιμένει περίπλοκο ματς με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Ο Πάμπλο Λάσο περιμένει περίπλοκο ματς με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
EUROKINISSI

Έναν ανταγωνιστικό Ολυμπιακό περιμένει να δει στο ΣΕΦ ο Πάμπλο Λάσο, που δήλωσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να αντιμετωπίσει έξυπνα τους σημαντικότερους παίκτες των ερυθρόλευκων.

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα βάλει δύσκολα στην ομάδα του δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο, μία ημέρα πριν από το παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (8/10 στις 21:00). Ο Ισπανός προπονητής αποθέωσε το ρόστερ και τις προσθήκες των ερυθρόλευκων, λέγοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να είναι έτοιμη για να παλέψει με δύναμη και με εξυπνάδα στο Φάληρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Λάσο:

"Ο Ολυμπιακός άλλαξε κάποιους παίκτες και η αποχώρηση του Σπανούλη είναι σημαντική. Πήραν καλούς παίκτες όπως ο Γουόκαπ και ο Ντόρσεϊ, έμεινε ο Σλούκας και οι Φαλ, Πρίντεζης, Σαν-Σαρλ, Μάρτιν συνθέτουν μια εξαιρετική φροντλάιν. Ο Βεζένκοβ είναι πολύ επικίνδυνος, οι ΜακΚίσικ και Παπανικολάου είναι σημαντικοί και δυναμικοί στην άμυνα. Θα είναι ένας περίπλοκος αγώνας, ένα απαιτητικό παιχνίδι. Θα χρειαστώ η ομάδα μου να είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί αμυντικά στους σημαντικότερους παίκτες τους, να τους αντιμετωπίσουμε έξυπνα".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ