ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Πρόεδρος Παρτίζαν: "Δεν μιλήσαμε ποτέ για τον Μέλι, βγάλαμε 7 εκατομμύρια ευρώ από τα 16.700 φετινά διαρκείας"

Πρόεδρος Παρτίζαν: "Δεν μιλήσαμε ποτέ για τον Μέλι, βγάλαμε 7 εκατομμύρια ευρώ από τα 16.700 φετινά διαρκείας"
Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς, στη Stark Arena ABA LEAGUE J.T.D./EMILIJA JOVANOVIC

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, διέψευσε το ιταλικό δημοσίευμα που κυκλοφόρησε την Τρίτη (26/12) για πρόταση των Σέρβων στον Νικολό Μέλι, ενώ αποκάλυψε το ποσό που θα εισπράξει η ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν από τα εισιτηρία.

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, διέψευσε το ιταλικό δημοσίευμα που συνέδεσε το κλαμπ με τον αρχηγό της Αρμάνι Μιλάνο, Νικολό Μέλι, ενώ αποκάλυψε το ποσό που αναμένεται να εισπράξει ο σερβικός σύλλογος μέχρι το τέλος της σεζόν από τα εισιτήρια (διαρκείας και μεμονωμένα) που θα κοπούν στην Stark Arena.

"Εμείς στο σύλλογο δεν μιλήσαμε ποτέ για τον Μελί. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα σχέδιο για την επόμενη σεζόν. Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να επεκτείνω τη συνεργασία μας με τα παιδι των οποίων λήγουν τα συμβόλαια και με τα οποία είναι ικανοποιημένο το προπονητικό επιτελείο. Δεν έγινε ποτέ λόγος για τον Μέλι και δεν μπορούμε να πληρώσουμε αυτό το αστρονομικό συμβόλαιο που αναφέρεται. Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει από ποια πλευρά δημοσιεύτηκαν αυτές οι ιστορίες.

Ο Τζαλίν Σμιθ μόλις έφτασε στο Βελιγράδι, δεν ξέρω τι να περιμένω. Επιλέχθηκε από το προπονητικό επιτελείο ως πιθανή ενίσχυση και ο σύλλογος έκανε ό,τι μπορούσε για να βρει χρήματα για αυτό το συμβόλαιο. Πιστεύω ότι έχουν επιλέξει καλά, όπως και σε όλη την ομάδα. Πιστεύω πραγματικά σε αυτό που κάνει το προπονητικό μας επιτελείο και ο αθλητικός διευθυντής.

Ο Μπρούνο Καμπόκλο έχει δικαιώσει τις προσδοκίες όλων μας στην Παρτίζαν. Κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Έδειξε από το πρώτο παιχνίδι ότι αξίζει να βρίσκεται σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως η Παρτίζαν.

Έχω πραγματικά μεγάλη εμπιστοσύνη στους συναδέλφους μου. Έχουμε ένα σοβαρό σύστημα scouting. Γίνεται ενδελεχώς, γιατί διαφορετικά θα είχαμε υπογράψει 15 παίκτες από τον Ιούλιο, θα ήμασταν διακοπές για δύο μήνες και θα μπαίναμε στη σεζόν αδιάφορα. Για αυτό καθυστερήσαμε στο πεντάρι (σσ. Καμπόκλο) και στον πλέι μέικερ (σσ. Σμιθ). Επιλέξαμε την ποιότητα, γιατί δεν υπήρχαν παίκτες στην αγορά που να αρέσουν στο προπονητικό μας επιτελείο. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να εκπληρώσουμε αυτό που θέλει το προπονητικό μας επιτελείο. Φυσικά, ανάλογα με τον προϋπολογισμό μας και τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε αυτά τα αιτήματα, γιατί θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι στους 16.700 οπαδούς μας που αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας. Έχουμε βγάλει περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ από τις πωλήσεις των διαρκείας και θα εισπράξουν πάνω από 8 ακόμα εκατομμύρια ευρώ από τα μεμονωμένα εισιτήρια. Έχουμε πολλούς χορηγούς στον σύλλογο που πιστεύουν σε αυτό το εγχείρημα και είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι σε όλους αυτούς. Πρέπει να εκπληρώσουμε τους στόχους που θέσαμε και τους υποσχεθήκαμε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Κάποιες φορές τα καταφέρνεις, άλλες όχι, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε όπως την περασμένη σεζόν", ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της Παρτίζαν, στο περιθώριο εκδήλωσης του κλαμπ.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ