EUROLEAGUE

Η Παρτίζαν θέλει τον Μέλι και του δίνει 2.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα

Η Παρτίζαν θέλει τον Μέλι και του δίνει 2.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα
OLIMPIAMILANO.COM

Δημοσίευμα της η Corriere Della Sera αναφέρει πως η Παρτίζαν θέλει να αποκτήσει τον Νικολό Μέλι το καλοκαίρι του 2024, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Αρμάνι Μιλάνο και του προσφέρει 2.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να τον πείσει.

Βρισκόμαστε λίγα 24ωρα πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας της EuroLeague για τη σεζόν 2023/24, όμως τα μεταγραφικά σενάρια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο δίνουν και παίρνουν με αμείωτους ρυθμούς. Ένα εξ'αυτών έρχεται από την Ιταλία και αφορά στον Νικολό Μέλι.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Corriere Della Sera, η Παρτίζαν έχει βάλει στα μάτι τον αργηχό της Αρμάνι και προτίθεται να του προσφέρει συμβόλαιο αξίας 2.5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει από το Μιλάνο στο Βελιγράδι. Το συμβόλαιο του Μέλι με το ιταλικό κλαμπ ολοκληρώνεται εξάλλου τον προσεχή Ιούνιο, όταν ο ίδιος θα γιορτάσει τα 33α γενέθλιά του.

Αξίζει να θυμήσουμε πως ο Μέλι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αφού οι δυο τους συνυπήρξαν στη Φενέρμπαχτσε από το 2017 έως το 2019.

Να σημειώσουμε ακόμα πως ο Ιταλός φόργουορντ μετράει φέτος 7.6 πόντους (58.3% δίποντο, 54/8% τρίποντο, 56% βολές), 4.5 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ ανά 25 λεπτά συμμετοχής σε 16 παιχνίδια της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ