ΠΑΟΚ

Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Η διαιτησία μας στέρησε τη νίκη στο Περιστέρι"

Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Η διαιτησία μας στέρησε τη νίκη στο Περιστέρι"
EUROKINISSI

Σε έντονο ύφος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε για εχθρική διαιτησία στο Περιστέρι και ζήτησε από τον Βαγγέλη Λιόλιο να απομακρύνει όσους δεν σέβονται τον ιδρώτα και τον κόπο αθλητών και παραγόντων.

Ο εκνευρισμός του Άρη Λυκογιάννη μετά από το τέλος του αγώνα Περιστέρι - ΠΑΟΚ, ήταν φανερός και αφορούσε την διαιτησία και το φάουλ που κέρδισαν στα 2.1" οι γηπεδούχοι, για να βάλει ο Μωραΐτης την βολή της νίκης. Λίγες ώρες αργότερα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε δημόσια για τους διαιτητές της αναμέτρησης, με τον Πρόεδρο Θανάση Χατζόπουλο να μιλάει για εχθρική αντιμετώπιση από τους Παπαπέτρου, Ζαχαρή, Σταματόπουλο.

"Σήμερα, για ακόμη μία φορά, είδαμε μία συγκεκριμένη και εχθρική διαιτησία, η οποία μας στέρησε το δικαίωμα να φύγουμε νικητές από το γήπεδο. Φαίνεται ότι σε κάποιους δεν αρέσει η προσπάθεια που κάνουμε να φέρουμε τον ΠΑΟΚ ξανά ψηλά και να γυρίσουμε τον κόσμο του στο γήπεδο. Πιστεύω ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ.Λιόλιος, θα υλοποιήσει όσα έχει εξαγγείλει, θα βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και θα απομακρύνει από το Ελληνικό μπάσκετ αυτούς που συστηματικά δεν σέβονται τον ιδρώτα των αθλητών και τον κόπο όλων μας" ήταν τα λόγια του στην ιστοσελίδα της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ