ΛΑΡΙΣΑ

Πρόεδρος ΚΑΕ Λάρισα: "Αγαπάω την ομάδα αλλά πρέπει να μπουν και άλλοι για να βοηθήσουν"

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΚΑΕ Λάρισα, Θεόδωρος Ριζούλης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία μίλησε για το μέλλον της θεσσαλικής ομάδας, καλώντας τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής να βοηθήσει.

Για την επόμενη μέρα της Λάρισας και το θέμα της αδειοδότησης μίλησε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΚΑΕ, Θεόδωρος Ριζούλης.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας που αποτελεί την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος (μιας και αγωνίζεται κόντρα στον Προμηθέα για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα), κάλεσε τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται για να είναι η ομάδα και τη νέα σεζόν στην μεγάλη κατηγορία.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ΚΑΕ από τα έσοδα των εισιτηρίων αλλά και από αυτά του στοιχήματος (που δεν ήρθαν), τονίζοντας πως αυτά άφησαν κενό στον προϋπολογισμό της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας:

"Αγαπάω πολύ την ομάδα, αλλά πρέπει να μπουν και άλλοι για να βοηθήσουν. Είτε επιχειρηματίες της Λάρισας, είτε περισσότερος κόσμος για να στηρίξει την προσπάθεια, γιατί δυστυχώς είναι επαγγελματικό μπάσκετ, είναι προϋπολογισμοί και πρέπει να καλύπτονται. Ο ελάχιστος προϋπολογισμός είναι 800.000 ευρώ.

Αυτή η συνέντευξη Τύπου είναι κάλεσμα για τον κόσμο της Λάρισας και ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες, να στηρίξουν εμπράκτως για να μπορέσουμε του χρόνου να έχουμε την ίδια ανταγωνιστική ομάδα"

"Να πάμε στο θέμα της αδειοδότησης. Φέτος η ομάδα στον προϋπολογισμό της είχε έσοδα που θα προέρχονταν από το στοίχημα, 250 με 300.00 ευρώ όπως μας είχαν πει από τον ΕΣΑΚΕ, εισιτήρια, όπως μας είχανε πει ότι δεν θα ξανακλείσουν τα γήπεδα από τον κορονοϊό, τις χορηγίες και ένα ποσό από την τηλεόραση και το στοίχημα. Δυστυχώς, όμως τα εισιτήρια, παίξαμε ένα γύρο και παραπάνω με 10% κόσμο, που ήταν μόνο τα διαρκείας, οπότε εισιτήρια μηδέν.

Και το στοίχημα, όπως είπε ο κος Λιόλιος, μάθαμε στις 14 Μαρτίου ότι δεν θα τα πάρουμε. Αυτό δυσκόλεψε τον προϋπολογισμό, κάπου η ομάδα άφησε κενά οικονομικά. Τώρα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από εμένα και δικούς μου χορηγούς, να καλύψουμε αυτό το ποσό, ώστε η ομάδα να μπορέσει και του χρόνου να παίξει στην μεγάλη κατηγορία. Πράγμα που της αξίζει και πρέπει οπωσδήποτε μια ομάδα της Λάρισας να υπάρχει στην μεγάλη κατηγορία.

Η χρονιά ξεκίνησε με τον κόσμο διστακτικό και λόγω του κορονοϊού, λόγω του 10%. Δεν μπορούμε όμως να μην συγχαρούμε αυτόν τον κόσμο, που στον β’ γύρο ανταποκρίθηκε σε αυτό που έβλεπε, μια υγιή ομάδα με υγιείς βάσεις και άρχισε να έρχεται στο γήπεδο και να βοηθάει και οικονομικά με τα εισιτήρια και με την στήριξη του.

Ήταν πολύ σημαντικά τα μικρά παιδιά που μαζεύτηκαν, ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας, που κατάφερε να τραβήξει τον κόσμο, έστω και στα τελευταία παιχνίδια. Και υπάρχει αυτή η διάθεση πάλι από τον κόσμο να ξαναρθούν και του χρόνου και να στηρίξουν και να είμαστε όλοι μαζί όπως και φέτος, σε αυτή την εξαιρετική χρονιά.

Καλούμε τον κόσμο να έρθει να αγοράσει και από αύριο, που τελειώνει η χρονιά. Τα εισιτήρια ήταν σε καλές τιμές. Βάλαμε αγώνες με 5 ευρώ, βάλαμε παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν, σε μερικούς αγώνες μέχρι και 18 ετών δωρεάν. Έτσι δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να έρθουν να μας στηρίξουν και να έρθουν και του χρόνου, να υπάρχει μια υγιής βάση και είδαμε στο τέλος ότι πράγματι στο τέλος σε πολλούς αγώνες, όπως με τον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα, ήταν καλά".

TAGS ΛΑΡΙΣΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ