EUROLEAGUE

Ο πρόεδρος ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ επιτέθηκε στον Τόνι Πάρκερ: "Οι σπουδαίοι παίκτες δεν γίνονται πάντα σπουδαίοι παράγοντες"

Ο Τόνι Πάρκερ
Ο Τόνι Πάρκερ SERHAT CAGDAS / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο αποτελεί παρελθόν από την Βιλερμπάν και ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Τζιάνι Πετρούτσι, σχολίασε καυστικά την απόφαση της απομάκρυνσής του από τον πάγκο των Γάλλων, λέγοντας ειρωνικά για τον Τόνι Πάρκερ πως "οι σπουδαίοι παίκτες δεν γίνονται πάντα σπουδαίοι παράγοντες".

Η Βιλερμπάν προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία απομακρύνοντας τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο και ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Τζάνι Πετρούτσι, σχολίασε με καυστικό τρόπο αυτή την απόφαση.

Ο Πετρούτσι έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο για τον Τόνι Πάρκερ στην Tuttosport αναφέροντας πως "'Ίσως ήθελε το Final Four της EuroLeague. Οι σπουδαίοι παίκτες δεν γίνονται πάντα σπουδαίοι παράγοντες".

Θυμίζουμε πως ο θρύλος του NBA σε συνέντευξή του δήλωσε πάρα πολύ απογοητευμένος από την απόδοση και την διαχείριση της ομάδας από τον Ποτσέκο.

Τη θέση του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο της Βιλερμπάν πήρε ο Πιερί Πουπέ, μετά την αποχώρηση του Ποτσέκο έπειτα από δύο μήνες στον πάγκο της ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ